Fostele iubite ale Prințului Harry, prezente la nunta regală. Cum au apărut acestea?

Înainte cu luni bune de nunta regală, au apărut zvonuri potrivit cărora Prințul Harry și-a invitat fostele iubite la nunta cu Meghan Markle. Ei bine, în ziua nunții, zvonurile s-au adeverit. Atât prima lui iubire, Chelsy Davy, cât și cea mai recentă iubită a sa, Cressida Bonas, au fost prezente în ziua în care Harry i-a jurat iubire veșnică fostei actrițe, Meghan Markle.

Chelsy Davy
Acompaniată de prieteni
Foarte bindispusă

Cea care a sosit prima la ceremonia religioasă a fost Chelsy Davy, cu care Harry a păstrat o relație de prietenie, având în vedere că și familiile lor sunt într-o relație foarte bună. Chelsy (32), originală din Zimbabwe, a sosit înconjurată de prieteni, cu zâmbetul pe buze, pesemne evenimentul chiar a bucurat-o. Pentru această ocazie, Chelsy a îmbrăcat o rochie blue navy, la care a potrivit o pălărie de tip fascinator, în aceeași nuanță. Harry și Chelsy s-au iubit on-off, timp de șapte ani, din 2002 până în 2009.

Cressida Bonas
O ținută veselă
A venit cu actualul ei iubit

Și Cressida Bonas, actriță și fotomodel, a răspuns pozitiv la invitația lui Harry de a i se alătura în ziua cea mare. Cei doi s-au despărțit în 2014, cu doar doi ani înainte ca Harry s-o cunoască pe aleasa inimii sale, Meghan Markle. La nuntă, Cressida a venit însoțită de actualul ei iubit, demonstrând că și viața ei amoroasă este împlinită. Ea a ales să îmbrace o rochie colorată, cu un pattern vesel, la care a potrivit o pălărie nude, foarte discretă.

Ce spuneți? A fost o mișcare buna ca Harry să-și invite la nunta cu Meghan fostele iubite?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA