Fostul Principe Nicolae: „Nu voi intra în acest joc murdar”

După ce a creat un adevărat scandal la uşa reşedinţei Regelui din Aubonne, nepotul acestuia se apără spunând că nu şi-a dorit decât să-şi vadă în ultimul ceas bunicul.

Imediat cum a aflat că starea de sănătate a Regelui Mihai s-a deteriorat grav şi că Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu s-au reîntors în Elveţia pentru a-i fi alături Majestăţii Sale, şi Nicholas Medforth-Mills s-a grăbit să ajungă la Aubonne, să-şi vadă pentru ultima oară bunicul.

Din păcate, accesul nu i-a fost permis nici de această dată – aşa cum se întâmplă de doi ani încoace, de când i-au fost retrase titlul de Principe şi toate beneficiile ce decurgeau din asta. Fapt pentru care nepotul Regelui a încercat să intre cu forţa în vila privată, provocând un întreg scandal.

Citeşte şi:

Fără precedent! Nepotul Regelui Mihai a forțat ușa casei Majestății Sale și a agresat fizic 3 persoane

Întrebat de Cătălin Radu Tănase de la Pro TV, aflat pe teren în Elveţia pentru a transmite de la reşedinţa monarhului, ce s-a întâmplat, fostul Principe Nicolae a declarat următoarele:

„Ieri am venit, am venit direct din avion şi am încercat să-l văd pe bunicul meu. Din păcate n-am putut. Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât. Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată. Vreau să-i zic La mulţi ani şi la toată lumea care poartă numele Mihai, la mulţi ani vă doresc, multă sănătate şi numai bine. Şi aş dori să zic la fel bunicului meu, faţă în faţă. N-am avut (voie să-l văd, n.r.) de doi ani de zile, cred că azi este a 6 -a, a 7-a încercare. Niciodată nu am primit o explicaţie. A fost chiar aşa: “Nu se poate.” Niciodată nu am avut o explicaţie pentru ce s-a întâmplat în august 2015, decizia care a fost luată”, a declarat Nicholas Medforth-Mills în exclusivitate pentru Pro TV.

Tot el a revenit mai târziu cu un mesaj public, postat pe pagina personală de socializare:

„Mă întristează profund şi nu înţeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul şi de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile pentru că aşa se cuvine şi aşa este creştineşte.”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA