Fostul Principe Nicolae s-a logodit FOTO

După scandalul de paternitate în care a fost implicat anul trecut, nepotul Regelui Mihai şi-a refăcut viaţa alături de o frumoasă tânără, pe care a şi cerut-o de soţie.

Nicholas Medforth Mills, aşa cum se numeşte în acte, şi-a continuat viaţa departe de Casa Regală a României, în sânul căreia primise titlul de Principe, cu pretenţii de moştenitor al Coroanei. Cum însă scandalul legat de un copil pe care l-ar avea cu o fostă colaboratoare l-a lăsat fără aceste titluri şi beneficii, fostul Prinţ Nicolae şi-a reconsiderat priorităţile.

Şi-a continuat, într-adevăr, activităţile caritabile şi munca academică, iar de îndrăgostit s-a îndrăgostit tot de o româncă, Alina-Maria Binder, cu care-l surprindeam la braţ anul trecut, la un botez.

Citeşte şi:

Cine este viitoarea soție a fostului Principe Nicolae FOTO

Cine este fosta logodnică a Prințului Nicolae?

Fostul Principe Nicolae a devenit tată – acesta e motivul repudierii sale?

Uite cum arată fiica fostului Principe Nicolae

Scandal la Casa Regală: fostul Principe Nicolae cere test de paternitate

Totul despre Principele Nicolae

Cum lucrurile au evoluat favorabil, Nicolae i-a cerut mâna în timpul vacanţei petrecute în Cornwall, Marea Britanie, logodna având loc pe 29 iulie anul acesta, după cum sugerează o fotografie cu inelul de logodnă cu safir primit de Alina, în interiorul căruia este gravată data legăturii lor de suflet.

Anunţul logodnei a fost făcut de însuşi nepotul Regelui Mihai pe pagina sa de Facebook – probabil după ce au primit acordul ambelor familii şi când Regele Mihai I le-a dat binecuvântarea.

Nunta este programată să aibă loc în vara anului viitor.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA