Fostul Principe Nicolae și logodnica sa, eleganți la nunta unui conte! Iată ce ținute de gală au purtat!

Acum că logodna lor a fost anunțată, iar relația lor e cât se poate de oficială, fostul Principe Nicolae și Alina Binder nu se mai feresc de lumina reflectoarelor. Cei doi au fost prezenți, weekendul trecut, la o nuntă cu ștaif a unui conte.

Au participat la nunta unui conte

Nicholas Medforth Mills, după numele lui oficial, și logodnica lui, Alina Binder, au fost prezenți, în weekend, la un eveniment oficial, care a avut loc în Viena. Cei doi, alături de invitați de seamă, au asistat la uniunea civilă și religioasă a Contelui Jean d`Hussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart.

Alături de alți invitați prestigioși

Acolo, frumoasa Alina Binder a respectat eticheta regală și a optat pentru o pălărie, asortată fiind la rochia lila, pe care a purtat-o și cu ocazia anunțului logodnei dintre ea și Nicholas. A avut, așadar, o apariție cât se poate de elegantă și-n ton cu evenimentul la care participa.

Pe seară, logodnica lui Nicholas a îmbrăcat o altă rochie elegantă, în tonuri de mov, lungă și cu un decolteu adânc, care-i punea în evidență silueta alungită, dar, totodată, respecta cutumele regale și eticheta unui eveniment de-o asemenea anvergură.

”Ne bucurăm să fim alături de prietenii noştri Contele Jean d’Haussonville şi Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, într-un moment deosebit şi fericit al vieţii lor. Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea să fiu cavaler de onoare. O căsnicie fericită şi trainică le dorim!”, a scris Nicholas de Roumanie Medforth-Mills pe pagina de Facebook.

Această apariție a marcat, așadar, un prim eveniment oficial la care Nicholas a participat alături de logodnica sa. Zâmbitori și iubitori unul cu celălalt, Nicholas și Alina le-au oferit celor din jur ocazia de a-i vedea în ipostaza de cuplu.

Fotografia cu care-și anunțau logodna

Anul viitor, în vară, Nicholas și Alina își vor uni destinele în mod oficial. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar pe 29 iulie, anul acesta, și-au anunțat logodna.

foto: Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA