Fostul Prin┼ú Nicolae ┼či-a s─ârb─âtorit feti┼úa. Fotografii noi de la aniversarea de un an a Mariei-Alexandra

8 noiembrie, 2021
4 fetia nicolae jpg jpeg

Ieri a fost prilej de s─ârb─âtoare pentru nepotul cel mare al regretatului Rege Mihai.

Nicolae al Rom├óniei, ├«n v├órst─â de 36 de ani, ┼či-a aniversat fiica, pe Maria ÔÇô Alexandra, micu┼úa ├«mplinind un an. Acesta a postat pe pagina lui oficial─â de Facebook o serie de poze aniversare cu feti┼úa lui ┼či cu so┼úia sa, Alina-Maria de Roumanie, ├«nso┼úite de urm─âtorul mesaj: ÔÇťAcum un an, via┼úa noastr─â s-a schimbat. Eu ┼či so┼úia mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastr─â! La mul┼úi ani Maria - Alexandra!ÔÇŁ.

În aceste fotografii simpatice, o putem vedea pe fetiţa celor doi îmbrăcată într-o rochiţă albă, în faţa unui tort în miniatură cu o lumânare în forma cifrei 1.

stanga
dreapta
4 fetita nicolae 2 jpg jpeg
3 fetita nicolae 3 jpg jpeg
3 fetita nicolae 4 jpg jpeg
4 fetia nicolae jpg jpeg

Fostul Prin┼ú Nicolae este c─âs─âtorit cu Alina-Maria din anul 2018, ceremonia religioas─â ┼či recep┼úia de nunt─â av├ónd loc la Sinaia, destina┼úia preferat─â a fostei monarhii rom├óne┼čti.

Nepotul regelui mai are o feti┼ú─â dintr-o rela┼úie neoficial─â, pe Iris Anna, ├«n v├órst─â de cinci ani, care a venit pe lume ├«n urma leg─âturii pe care Nicolae a avut-o cu Nicoleta C├«rjan. Acesta este, cel mai probabil, ┼či motivul pentru care prin┼úul a fost scos de pe linia de succesiune la coroana Rom├óniei ┼či i s-a retras titlul regal.