Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, apariţie rară alături de fiul său şi de noră. Regina Letizia a fost strălucitoare

8 ianuarie, 2018
Spanish Royals Celebrate New Year's Military Parade 2018 jpeg

Ultima oară când a apărut în public a fost cu ocazia participării la înmormântarea Regelui Mihai I în România, pe 16 decembrie, iar acum fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, a participat alături de familie la Ziua Epifaniei. Pe 6 ianuarie familia regală a Spaniei s-a reunit pentru o sărbătoare importantă, a 12-a zi de Crăciun sau Ziua celor trei magi.

image

Astfel, regele Juan Carlos I a ieşit din nou în public, la doar câteva zile după ce s-a plâns în mod public că se simte marginalizat de familia regală. Pe 5 ianuarie a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani, iar monarhul spaniol a apărut îmbrăcat în haine de gală, alături de fiul său, Regele Felipe al VI-lea, Regina Letizia şi soţia sa, fosta regină Sofia, la o ceremonie care a avut loc la palatul regal din Madrid.

image

Actualul rege Felipe al VI-lea i-a adus un omagiu tatălui său în timpul ceremoniei, într-o încercare de a-l face fericit pe fostul conducător al Spaniei. Cu patru ani în urmă, regele Juan Carlos abdica lăsându-i locul la tron fiului său Felipe.

image

La ceremonie a fost şi fosta Regina Sofia, îmbrăcată într-un costum strălucitor, foarte colorat, format din fustă lungă şi sacou cu inserţii de roz, mov şi auriu. De departe, cea mai fermecătoare apariţie a fost cea a stilatei Regine Letizia care a ales să poarte o rochie dintr-un material preţios, catifea. Letizia a îmbrăcat o rochie foarte elegantă, lungă până în pământ, bleumarin, un model strâns în talie cu o curea care a făcut-o să pară longilină.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg