FOTO Meghan, într-o rochie mini, albă, la 3 luni după naşterea lui Lilibet. Ce picioare tonifiate are ducesa!

26 septembrie, 2021
1 1 meghan markle profimedia 0634340750 jpg jpeg

După ce s-a înfofolit numai în paltoane închise la culoare, care să o acopere din cap până-n picioare, în turneul Ducilor de Sussex din New York, soţia Prinţului Harry s-a arătat lumii întregi într-o rochiţă albă Valentino, care i-a expus picioarele în toată splendoarea lor.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au urcat pe scena Wokestock din Central Park pentru a îndemna lumea să acţioneze astfel încât să se încheie pandemia COVID. Mulţimea şi-a oprit uralele şi aplauzele în momentul în care Harry a luat microfonul: „Sunteţi pregătiţi să faceţi ce e necesar pentru a încheia pandemia asta?”

După care Meghan şi-a început discursul: „Bună, tuturor! Mă simt atât de bine că m-am întors aici ca să fiu împreună cu voi toţi! Ştiu că pare că pandemia asta durează de-o veşnicie. Înţeleg asta. E greu şi multă lume e sătulă. Însă, dacă toată lumea se satură, nu se va încheia niciodată. Putem face atât de multe pentru a ne apropia de acel moment în care se încheie pandemia şi tocmai acesta este motivul pentru care ne aflăm aici acum”, a precizat Markle.

“Suntem aici în seara aceasta datorită oamenilor de ştiinţă, cercetătorilor, lucrătorilor din prima linie şi a celor din sistemul de sănătate publică, care şi-au riscat propria lor viaţă pentru a proteja comunitatea globală. Ei sunt eroii noştri!”, a continuat Ducesa de Sussex.

Ţinutele lui Meghan

Meghan a purtat un palton de iarnă în timpul plimbării ei din Central Park din cursul zilei de ieri, la Global Citizan Live. Soţia prinţului Harry s-a îmbrăcat gros în ciuda temperaturilor destul de ridicate din New York, unde s-au înregistrat 24 de grade C şi toată lumea purta mânecă scurtă.

La începutul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, Meghan a purtat o haină de caşmir Max Mara în valoare de 4.214 dolari, în vizita ei de la Naţiunile Unite, unde s-a întâlnit cu secretarul-general Amina Mohammed.

Cu o zi înainte, Meghan s-a îmbrăcat tot de iarnă, purtând un alt palton din caşmir, Loro Piana, în valoare de 5.840 de dolari şi pantaloni de 1.685 de dolari, în timp ce a vizitat o şcoală din Harlem.

La concertul de aseară, fosta actriţă americană s-a prezentat în faţa mulţimilor într-o rochiţă albă, cu aplicaţii sub formă de floare, marca Valentino, care costă nu mai puţin de 5.400 de dolari.

Ce ziceţi? Îi stă bine lui Meghan în rochiţa mini în care s-a prezentat în spaţiul public la trei luni de la naşterea celui de-al doilea copil al ei, Lilibet Diana?

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg