Fotografia cu Prințul William și Rose Hanbury față-n față, cea mai vânată de presa britanică

6 iunie, 2024

Mai sunt 48 de ore până la cea mai așteptată întâlnire „pe față” dintre moștenitorul tronului britanic și presupusa lui amantă la ceea ce e considerat „evenimentul verii”. 

A doua Camilla? FOTO: Profimedia
A doua Camilla? FOTO: Profimedia

Marea Britanie se pregătește pentru o nuntă mare la Chester, iar Prințul de Wales se va număra printre cei mai de seamă invitați. Ducele de Westminster, Hugh Grosvenor, „burlacul de aur al Marii Britanii”, se va căsători cu logodnica sa, Olivia Henson. Totul este pregătit pentru nuntă, care va fi foarte bine securizată, pe măsură ce așteptarea crește până la un nivel febril. Prezența membrilor Familiei Regale britanice este, fără îndoială, una dintre cele mai mari atracții, iar cu această ocazie, în plus, există o circumstanță specială: va fi vorba de reapariția împreună a Prințului William și a lui Rose Hanbury (40), cea despre care s-a tot vorbit că i-ar fi amantă.

Ca cel mai bun prieten al mirelui Hugh Grosvenor (care e și nașul Prințului George), Prințul William va fi cel care îi va primi pe invitați la nuntă, iar printre aceștia se vor afla Rose Hanbury și soțul ei, David Cholmondeley. Așadar, această revedere „față în față” între cei doi va avea loc chiar „pe față”, într-un spațiu foarte public și extrem de mediatizat, ceea ce face ca fotografia cu Prințul William și Rose Hanbury să fie cea mai vânată de presa britanică, după controversele care i-au urmărit în ultimele luni - când în unele publicații și emisiuni televizate s-a afirmat că Rose Hanbury și Prințul William ar fi întreținut o relație și că această infidelitate ar fi fost motivul rupturii prieteniei dintre Kate Middleton și Hanbury.

Rose Hanbury a fost nevoită să emită o declarație prin intermediul avocaților ei pentru a nega aventura ei cu Prințul William: „Este total neadevărat”, a spus ea, disociindu-se complet de „triunghiul” în care presa britanică o plasase alături de William și Kate. Marchiza de Cholmondeley a ținut să precizeze că este fericită în mariajul său cu David Cholmondeley, cu care are trei copii. Dar ce altceva ar putea spune această „a doua Camilla”?

În ciuda acestei declarații și a faptului că nu există o probă concretă a infidelității lor, această reîntâlnire față-n față a celor doi e privită cu multă emoție și sentimente amestecate, deoarece este prima după tot ce s-a spus în ultimele luni. Trebuie amintit că presa engleză i-a comparat relația lui William cu Rose cu cea pe care Regele Charles a avut-o cu Camilla Parker Bowles, actuala Regină a Angliei, pe vremea când era căsătorit cu Prințesa Diana. Este foarte interesant să-i urmărim pe Rose și William în această întâlnire și să le analizăm gesturile după atâtea controverse - și toate acestea în absența soției sale!

 FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg