Fotografia emoționantă postată de fratele lui Kate Middleton, după ce prințesa a anunțat că are cancer

25 martie, 2024

James Middleton a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Kate Middleton de când erau copii, după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

James Middleton Kate Middleton (1) jpg

James Middleton, fratele lui Kate Middleton care e om de afaceri, a distribuit în mediul online fotografia emoționantă realizată în urmă cu muți ani, în timpul unei plimbări prin natură.

Nu doar poza a stârnit adevărate emoții, ci și mesajul pe care James Middleton l-a avut pentru sora lui, Kate Middleton, care suferă de cancer și deja primește un tratament. „De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine".

Ce relație au James Middleton și Kate Middleton

James și Kate au o legătură foarte puternică, iar Prințesa de Wales și-a susținut fratele atunci când acesta s-a confruntat cu depresia. Într-un interviu acordat publicației Telegraph în 2021, James Middleton a dezvăluit cum atât Kate, cât și Pippa, sora lor, l-au însoțit la ședințele de terapie.

"Nu neapărat în același timp, dar fie individual și uneori împreună", a declarat el pentru publicație. "Și asta a fost atât de important pentru că asta le-a ajutat să mă înțeleagă și să vadă cum funcționa mintea mea. Și cred că modul în care terapia m-a ajutat a fost că nu aveam nevoie ca familia mea să spună: "Ce putem face?". Singurul lucru pe care îl puteau face era să vină la unele dintre ședințele de terapie pentru a începe să înțeleagă."

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer și deja urmează un tratament de chimioterapie, la sfatul medicilor. Până acum, Palatul Kensington nu a confirmat tipul de cancer.

Vestea despre starea ei a venit abia vineri, după ce în ianuarie prințesa de Wales a suferit o operație abdominală. "În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra, iar la momentul respectiv s-a crezut că afecțiunea mea nu este canceroasă", a declarat Kate Middleton în declarația ei sinceră, din 22 martie. 

"Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament de chimioterapie preventivă, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament", a mai transmis ea. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg