Fotografia nevăzută până acum de la nunta Prințului William cu Kate Middleton! Erau atât de fericiți

30 aprilie, 2024

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit în stil mare aniversarea nunții lor alături de fani!

Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg

Pe 29 aprilie, Prințul William și Kate Middleton au marcat 13 ani de căsătorie și au publicat o imagine inedită din ziua nunții lor în cinstea acestei ocazii. „Astăzi se împlinesc 13 ani!", se arată în descrierea fotografiei distribuite ieri pe canalele de socializare ale cuplului.

Portretul alb-negru îi are în prim plan pe Prințul William și pe Prințesa Kate zâmbind în fața aparatului de fotografiat, de-o parte e mireasa care își ține în mână buchetul cu florile preferate ale Reginei Elisabeta. La nuntă, Kate Middleton a strălucit cu tiara Cartier Halo a Reginei Elisabeta și în rochia albă cu decolteu în V creată de casa de modă Alexander McQueen.

În schimb, Prințul William a avut la ceremonia de la Abația Westminster uniforma roșie a Gărzilor Irlandeze, al căror colonel-șef era la acea vreme, iar apoi el s-a schimbat în uniforma neagră a Blues and Royals, cu care apare în fotografia dată acum publicității.

Cel care a realizat imaginea lansată cu ocazia celor 13 ani de mariaj e fotograful Millie Pilkington. Ea e și cea care a realizat fotografia cu Regele Charles și Regina Camilla, cu ocazia primului an de la încoronarea lor. De asemenea, anul trecut, ea s-a aflat în spatele aparatului de fotografiat pentru a realiza portretele aniversare ale celor trei copii ai lui William și Kate, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Abația Westminster a sărbătorit, de asemenea, aniversarea Prințului William și a Prințesei Kate, împărtășind pe rețelele de socializare un videoclip cu tinerii căsătoriți părăsind biserica după ceremonia de nuntă din 2011. Clopotele au răsunat în timp ce mulțimea i-a aclamat pe cei doi, chiar înainte de a fi duși la o plimbare cu trăsura trasă de cai. 

Povestea de iubire dintre Prințul William și Kate Middleton

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, s-au cunoscut pe vremea când erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția în 2001 și s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011.

Acum, ei sunt fericiții părinți a trei copii: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, care a împlinit 6 ani săptămâna trecută.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram 



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg