Fotografie istorică cu toţi cei patru copii ai Prinţului Albert, doi legitimi şi doi din afara căsătoriei

4 ianuarie, 2022
5 charlene si albert jpg jpeg

Sângele apă nu se face.

Toţi cei patru copii ai Prinţului Albert au pozat împreună, aceasta fiind prima poză publică în care apar cu toţii, fotografie postată de Jazmin Grimaldi, fiica cea mare a suveranului statului Monaco.

În inedita captură apar Jazmin, de 29 de ani, fiica ilegitimă a lui Albert din legătura acestuia cu americanca Tamara Rotolo, Alexandre Grimaldi-Coste, de 18 ani, băiatul rezultat din aventura prinţului cu stewardesa Nicole Coste, şi gemenii de şapte ani Jacques şi Gabriella, singurii copii proveniţi dintr-un mariaj, cel cu Prinţesa Charlene.

stanga
dreapta
2 copii albert jpg jpeg
6 32178226 8646303 image a 315 1597929211501 jpg jpeg
5 charlene si albert jpg jpeg
7 albert jpg jpeg
4 charlene 1 2 jpg jpeg

Fotografia postată de Jazmin weekendul trecut este prima în care toţi cei patru copii ai lui Albert, doi legitimi şi doi proveniţi din afara mariajului, sunt capturaţi împreună. Albert a recunoscut că este tatăl lui Alexandre în anul 2005, iar un an mai târziu, în urma unui test de paternitate, a acceptat că este părintele lui Jazmin.

În acest timp, Prinţesa Charlene, de 43 de ani, continuă să stea internată într-o clinică de recuperare dintr-o locaţie care n-a fost făcută publică, din cauza epuizării psihice şi fizice. Prinţesa a fost internată în această clinică la câteva zile după ce s-a întors în Principatul de Monaco din Africa de Sud, acolo unde a stat aproape zece luni, până în luna noiembrie a anului trecut.