Fotografie rară  cu Regele Albert al Belgiei și Delphine, fiica sa din flori

23 iulie, 2024

Mult timp nerecunoscută, astăzi Delphine de Saxa-Cobourg a postat o fotografie cu tatăl său și alți membri importanți ai Familiei Regale, cu ocazia Zilei Naționale a Belgiei.

Nu doar că Delphine e clar fiica Regelui, dar și fiica ei seamănă leit cu Prințesa Elisabeta.
Nu doar că Delphine e clar fiica Regelui, dar și fiica ei seamănă leit cu Prințesa Elisabeta.

Duminică, 21 iulie, a fost o zi importantă pentru Belgia, deoarece a marcat Ziua Națională. La aceeași dată, în 1831, primul Rege al Belgiei, Leopold I, a depus jurământul constituțional, permițând țării sale să devină independentă sub o monarhie constituțională și parlamentară. Pentru a marca această ocazie, Delphine, oficial una dintre cei mai noi membri ai Familiei Regale belgiene, a decis să sărbătorească evenimentul împreună cu familia sa.

Este vorba despre Delphine de Saxa-Cobourg, fiica fostului rege belgian Albert al II-lea și a aristocratei Sybille de Selys Longchamps, care a trăit cea mai mare parte a vieții sale cu o identitate ascunsă și a devenit prințesă abia în 2020.

Pe contul său de Instagram, femeia în vârstă de 56 de ani a dezvăluit o fotografie rară în care apare înconjurată de cei dragi: partenerul său, James O'Hare, cei doi copii ai lor, Josephine de 20 de ani și Oscar de 16 ani, tatăl său, fostul monarh belgian, și fosta regină Paola Ruffo di Calabria. „Este neobișnuit pentru mine să împărtășesc fotografii de familie”, a recunoscut fiica Regelui Albert al Belgiei în descrierea postării sale, înainte de a explica de ce s-a răzgândit: „Cu toate acestea, în această sărbătoare specială a Belgiei, am vrut să sărbătoresc o evoluție pozitivă. La mulți ani, 21 iulie!”, a mai scris cea care s-a remarcat ca fiind o artistă avangardistă mai înainte de-a se face cunoscută drept fiica din flori a lui Albert al Belgiei.

Delphine de Saxa-Cobourg a precizat că această fotografie, în care apare zâmbind alături de cei dragi, datează din iunie 2024. În comentarii, numeroși internauți au apreciat faptul că aceasta a dezvăluit public acest moment prețios cu familia sa într-o zi atât de simbolică. Alții au remarcat și asemănarea dintre mai mulți membri ai FamilieiRegale belgiene: „Incredibil cât de mult seamănă fata cu Prințesa moștenitoare Elisabeta [prințesa în vârstă de 22 de ani, fiica Regelui Philippe n.r.]. DNA chiar nu poate minți”, „Copiii ei seamănă cu cei ai regelui Philippe”, „Mai bine mai târziu decât niciodată, Dumnezeu să te aibă în pază, prințesa mea preferată”, i-au comentat și fanii internauți.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg