Fotografii de demult cu Prințesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta. Era o frumusețe!

Prințesa Anne a Marii Britanii are 67 de ani și este singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Ea este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de „Prințesă Regală” și se află, momentan, pe locul 11 în linia de succesiune la tronul britanic. Practic, fără nicio șansă reală la tron, însă la de importantă și iubită de supușii monarhiei precum ceilalți trei frați ai ei, adică Prințul Charles, viitorul rege al Marii Britanii și Prinț de Wales, Prințul Andrew – Duce de York și Prințul Edward – Conte de Wessex.

foto: Getty, Instagram, etc.

Prințesa Anne, iunie 2017

Alteța Sa Regală Prințesa Anne de Edinburgh este cunoscută pentru efortul depus în scopuri caritabile, dar și ca sportiv, fiind singurul membru al familiei regale britanice care a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv. Ea a câștigat titlul individual la Campionatul European de Echitație, la doar 21 de ani.

Prințesa Anne, actualul soț, Zara Phillips (fiica ei), și Mike Tindall (soțul Zarei)
Peter Phillips, fiul lui Anne, și bunica acestuia, Regina Elisabeta a II-a

Anne este mama Zarei Phillips (1981) și a lui Peter Phillips (1977), copii rezultați din mariajul cu locotenentul Mark Phillips, cu care și-a unit destinul în noiembrie 1973, la Catedrala Westminster din Londra. Prințesa Anne și tatăl copiilor ei au divorțat în aprilie 1992, pentru ca-n același an, dar în luna decembrie, să se căsătorească cu Timothy Laurence, viceamiral în Marina Regală.

Prințesa Anne și soțul ei actual, Timothy (2015)

Prințesa Anne deține încă din iunie 1987 titlul de „Prințesă Regală”, titlu acordat doar celei mai mari fiice a unui suveran, ultima titulară a acestui titlu, înainte de ea, fiind cea mai mică fiică a regelui George aș V-lea, adică Prințesa Maria, Contesă de Harewood. Prințesa Anne, născută ”Anne Elizabeth Alice Louise Windsor”, este știută drept cea mai realistă progenitură a Reginei Elisabeta, o Prințesă care duce la capăt mai bine de 500 de îndatoriri regale pe an.

Prințesa Anne își împarte timpul între apartamentul din St. James Palace și reședința din Gloucestershire, acolo unde are și nenumărate grajduri, de care se îngrijește alături de fostul soț, cu care a rămas în relații nemaipomenite. Vă propunem, așadar, să urmărim câteva fotografii de demult care ne arată frumusețea Prințesei Anne, dar și asemănarea izbitoare cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA