Fotografii inedite cu Ducii de Cambridge și copiii lor, la plecarea din Canada

După opt zile petrecute pe teritoriul Canadei, a venit vremea ca William și Kate, alături de cei doi copii ai lor, să se-ntoarcă în Anglia. La plecare, Ducii de Cambridge le-au mulțumit oficialităților pentru ospitalitate, iar năzdrăvanii Charlotte și George le-au făcut cu mâna simpatizanților regali, strânși la Victoria Harbour.

foto: Getty Images

2016 Royal Tour To Canada Of The Duke And Duchess Of Cambridge - Victoria
Ducii de Cambridge

Pentru această ultimă apariție din turneul regal din Canada, Kate a optat pentru un palton Catherine Walker, la care a asortat o pereche de pantofi nude, o broșă ce i-a aparținut Reginei Elisabeta a II-a, și o pereche de cercei cu perle, creați de Annoushka.

Kate Middleton GettyImages-612086124
Simpatica Prințesă Charlotte și năzdrăvanul George

Fiica sa, micuța Charlotte, a purtat o rochiță cu un imprimeu floral, un cardigan burgundy și o pereche de pantofi asortați. Fratele ei, Prințul George, în vârstă de trei ani, a fost îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți, grena, un pulover bleumarin, șosete înalte și pantofi asortați. Un outfit în genul celora pe care le poartă de obicei micuțul prinț. William, capul familiei, a fost și el la patru ace, purtând un costum foarte elegant, închis la culoare.

Iată o galerie foto cu imagini inedite surprinse la plecarea din Canada!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA