Fotografii inedite! Regalităţile în prima de zi de şcoală!

5 septembrie, 2016
Princess Isabella Of Denmark Departs Amalienborg Palace For Her First Day At School jpeg

Am intrat în luna septembrie, luna în care mulţi învăţăcei îşi iau în primire ghiozdănelul şi păşesc sfioşi pe poarta şcolii. Tocmai de aceea, ne-am gândit să strângem laolaltă câteva imagini, din trecut, surprinse cu regalităţile noastre preferate în prima zi de şcoală! Haideţi să le vedem!

Prinţul George

Prinţul George, în prima zi de grădiniţă

E drept, vlăstarul britanic mai are câţiva ani până ajunge la şcoală, însă nu putem trece cu vederea de prima lui zi de grădiniţă, de la începutul anului acesta. Înarmat cu un ghiozdănel albastru, Prinţul George este de-a dreptul adorabil în această imagine surprinsă de mama lui, Ducesa de Cambridge, în faţa grădiniţei Westacre Montessori.

Prinţul William şi Prinţul Harry

Prinţul William şi fratele său, prinţul Harry

Şi cei doi fii ai Prinţesei Diana au fost surprinşi în prima zi de şcoală. Se-ntâmpla în 1989, iar cei doi prinţi purtau uniforme identice.

Prinţesa Leonor şi Prinţesa Sofia a Spaniei

În 2010.

Cele două fetiţe ale Reginei Letizia şi ale Regelui Felipe al VI-lea au fost pur şi simplu adorabile în prima zi de şcoală. Îmbrăcate în uniforma Colegiului Santa Maria de los Rosales, Prinţesa Sofia şi sora sa, Prinţesa Lenor, au fost fotografiate, în 2010, alături de părinţii lor în timp ce se îndreptau spre şcoală.

Prinţesa Estelle a Suediei

image

Însoţită de mama ei, Prinţesa Moştenitoare Victoria, şi de tatăl ei, Prinţul Daniel, micuţa Estelle a păşit voioasă în prima zi de şcoală, în 2014.

Prinţesa Isabella a Danemarcei

Prinţul Christian, prima zi de grădiniţă

În 2007, Prinţul Frederik şi Prinţesa Mary au fost extrem de emoţionaţi când fiul lor, Prinţul Christian, a mers în prima zi de grădiniţă.

Prinţesa Isabella, prima zi de şcoală

În 2013, Prinţesa Mary a Danemarcei şi soţul său şi-au condus fiica în prima zi de şcoală. Prinţesa Isabella este fotografiată aici în faţa şcolii Tranegard din Copenhaga.

Prinţesa Amalia a Olandei

Prinţesa Amalia

Prima zi de şcoală a Prinţesei Amalia s-a lăsat cu îmbrăţişări îndelungi înainte de a păşi singură pe poarta şcolii Bloemcampschool, din Wassenaar.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg