Fotografii nemaivăzute cu familia Prințului Carl Philip al Suediei! Copiii lui sunt adorabili

Dacă regalitățile britanice nu au voie la conturi personale pe rețelele de socializare, având o întreagă echipă de comunicare în spatele unor conturi oficiale, regalitățile suedeze sunt mult mai relaxate când vine vorba de așa ceva. Prințul Carl Philip al Suediei, de exemplu, are un cont comun de Instagram cu soția sa, Prințesa Sofia, unde împărtășesc instantanee din viața lor de zi cu zi, dar și noutăți despre casa regală suedeză.

Sunt căsătoriți din 2015

Prințul Carl Philip și soția sa, prințesa Sofia a Suediei, au anunțat că pot fi găsiți de acum și pe contul lor de Instagram, ”Prinsparet”, unde au de gând să posteze imagini surprinse cu cei doi copii ai lor, Prinții Gabriel și Alexander, dar și fotografii de la întruniri oficiale, îndatoriri regale ori, pur și simplu, evenimente de familie.

Au doi copii: Prințul Alexander (2 ani) și Prințul Gabriel (8 luni)

Așa se face că am avut ocazia să vedem câteva dintre cadrele intime, surprinse chiar de către cei doi soți, în interiorul palatului regal din Stockholm. În unele fotografii, apar Carl și Sofia alături de cei doi băieți ai lor, iar în altele doar cei doi micuți, care se înțeleg de minune, fiind de-o vârstă foarte apropiată, respect 2 ani, iar celălalt 8 luni. Haideți să vedem câteva dintre fotografiile postate de prinții Suediei pe Instagram!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA