Fotografii oficiale de la botezul Prințului Alexander al Suediei

Weekend-ul trecut, la biserica Palatului Drottingholm, s-au strâns cei mai de vază oameni ai Suediei, cu sânge albastru sau fără, pentru a-l creștina pe micuțul Alexander, fiul Prințesei Sofia și-al soțului ei, Prințul Carl Philip.

alexander-1-a
Casa regală suedeză a făcut publice portretele oficiale de la botezul Prințului Alexander

Ei bine, iată că acum la patru zile de la fericitul eveniment, Casa Regală Suedeză a făcut publice primele portrete oficiale ale Prințului Alexander surprinse în timpul ceremoniei religioase.

bunici-printul-alexander
Bunicii Prințului Alexander

În imagini, băiețelul de cinci luni apare îmbrăcat în outfitul purtat de Prințul Gustaf Adolf, în 1906, dar și de urmașii lui. În unele cadre, băiețelul apare în brațelele mamei sale, care a avut, de asemenea, o apariție stilată la acest eveniment.

matusi-suedia
Cele patru mătuși ale Prințului Alexander

O altă imagine inedită ni le arată pe mătușile Prințului Alexander, adică pe cele două surori ale Prințului Carl Philip, respectiv Madeleine și Victoria, dar și pe cele două surori mai puțin cunoscute ale Prințesei Sofia.

nasi-de-botez
Cei cinci nași de botez ai Prințului Alexander

Într-o altă fotografie apar toți cei cinci nași de botez aleși pentru nou-născutul lor: Prințesa Moștenitoare Victoria, Lina Frejd, sora Prințesei Sofia, Wendy Larsson, prietena din copilărie a Sofiei, Victor Magnuson, verișorul lui Carl Philip, și Jan-Ake Hansson, prieten apropiat de-al Sofiei și de-al lui Carl, și totodată cavaler de la nunta lor.

Portretele oficiale au fost făcute de fotograful Mattias Edwall, fotograf cu care Sofia și Carl au mai colaborat.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA