Fotografiile secrete ale Prinţului Charles! Nimeni nu le-a mai văzut, iar acum au fost făcute publice

Pentru a celebra împlinirea a 70 de ani, Prinţul Charles deschide, între 21 iulie şi 30 septembrie, la Palatul Buckingham, expoziţia „Prince and Patron“, în cadrul căreia vor putea fi văzute fotografii, picturi, schiţe în creion, vitralii, mozaicuri moderne, desene marocane şi multe alte obiecte.

Odată cu deschiderea acestei expoziţii, întreaga lume va vedea cât de mult îşi iubeşte Prinţul Charles cei doi fii şi cei trei nepoţi. Asta deoarece în cadrul expoziţiei vor fi expuse mai multe fotografii ce nu au mai fost văzute de public şi s-au aflat pe pereţii din camera regală a viitorului rege.

Una dintre pozele preferate ale lui Charles este realizată imediat după naştere micuţului George, care în acest weekend va împlini 5 ani. În fotografia care până acum era secretă, Prinţul de Wales îl ţine în braţe pe George, iar lângă ei este şi Prinţul William. O altă fotografie care este expusă este portretul oficial de familie realizat imediat după botezul micului Prinţ George.

Pe lângă fotografia alături de George şi William, Prinţul Charles a mai expus o poză care până acum nu a mai fost văzută de public. Cea de-a doua fotografie secretă a fost realizată la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle şi îi arată pe cei doi în timp ce pleacă de la Capela St. George. Imaginea în care apar cei doi Duci de Sussex nu face parte din fotografiile oficiale oferite de Familia Regală imediat după nuntă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA