Fratele Dianei, mesaj după incendiul izbucnit la celebra sa proprietate, unde e înmormântată Prințesa

10 septembrie, 2024

Charles Spencer a distribuit o fotografie incredibilă de familie, la câteva ore după incendiul șocant de pe proprietatea sa. Al nouălea conte Spencer a locuit acolo cu sora sa, Prințesa Diana, când erau copii.

Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg

Charles Spencer obișnuiește să le ofere adepților săi adevărate ore de istorie. Duminică, fratele mai mic al regretatei Prințese de Wales a distribuit o imagine de colecție, la doar câteva ore după ce anunțase un incendiu îngrijorător la Althorp. Pârjolul a izbucnit în mod șocant sâmbătă, dar nu i-a afectat bunurile. Contele le-a mulțumit eroilor salvatori, pompierilor, care au intervenit prompt.

Al nouălea conte Spencer, în vârstă de 60 de ani, a împărtășit o fotografie veche, sepia, decupată dintr-un ziar al timpurilor străvechi.

Acolo apar străbunicul său, Jack Spencer, fostul lord Chamberlain al regelui Edward al VII-lea. Imaginea impresionantă îl arată pe Jack întâmpinând pe înșiși țarul și țarina Rusiei la Cowes, pe insula Wight, în urmă cu 115 ani!

Pe 5 august 1909, țarul ajungea în Insula Wight.

„Decupajul acestui ziar îl prezintă cu mândrie pe străbunicul meu, când i-a primit pe țarul și țarina condamnați ai Rusiei la Cowes, pe insula Wight, în acea vară, în urmă cu 115 ani.

Străbunicul meu, care a fost Lord Chamberlain al Regelui Edward al VII-lea, a stat lângă țarina două zile consecutive și a scris despre aceste întâlniri în jurnalele sale inedite”.

”Decupajele au fost salvate cu mândrie bunicul meu, Jack Spencer, în albumul său din 1909.”, a detaliat al nouălea conte Spencer, în vârstă de 60 de ani.

Charles a explicat apoi că această bucată specială de istorie a servit drept inspirație pentru unul dintre capitolele noii sale cărți, The Rabbit Hole, bazată pe podcastul său săptămânal cu reverendul Richard Coles și profesorul Cat Jarman, care apare în octombrie.

Actualizarea a venit la doar câteva ore după ce Earl a dezvăluit că sâmbătă a avut loc un incendiu într-o unitate industrială goală de pe Althorp Estate, domeniul vast unde locuiește, unde a locuit și Prințesa Diana și unde este și înmormântată.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg