Fratele lui Kate Middleton, probleme cu legea. Cu ce se confruntă James Middleton

6 iulie, 2022
kate86 jpg

La doar 35 de ani, fratele ducesei de Cambridge,  James Middleton, s-a aventurat în lumea afacerilor, fondând trei companii. Acum are probleme.

Dar succesul pe care îl au părinții săi, care au câștigat milioane din Party Pieces, afacerea pe care au început-o în bucătăria lor, l-a ocolit până acum cu încăpățânare.

Din păcate, asta nu este tot. La doar doar șase luni după ce Boomf – compania fondată de James în 2013– a avut pierderi acumulate de aproape 2 milioane de lire sterline, administratorii au apelat la firma juridică Withers pentru a-i ajuta să investigheze „o plată efectuată către American Express UK” de aproape 52.000 de lire sterline.

kate87 jpg

Banii au fost predați pe 24 noiembrie – cu doar trei săptămâni înainte ca Boomf să intre în administrare.

„Suntem obligați să analizăm toate informațiile disponibile și să efectuăm o evaluare inițială pentru a stabili dacă există probleme care ar putea duce la recuperări în beneficiul creditorilor”, consemnează administratorii în raportul publicat în această săptămână.

Plata a fost făcută de directorul financiar al Boomf, care a explicat că a făcut asta pentru a-și proteja poziția.

Unul dintre administratori, Peter Kubik de la UHY Hacker Young spune că „anumite plăți sunt permise” chiar și atunci când o companie intră în administrare, mai ales dacă „a păstrat valoarea afacerii”.

“Dar nu este cazul aici”, adaugă Kubik, care explică: „Ofițerul de finanțe nu ar fi trebuit să o facă. Creditorul nu ar fi trebuit să primească acei bani și îi cerem înapoi.

Administratolarii au reușit să vândă Boomf pentru 300.000 de lire sterline.

Middleton a fost văzut  la Wimbledon , săptămâna aceasta, împreună cu soția sa, Alizee Thevenet. „Aceasta este doar o parte obișnuită a procesului de administrare în care sunt analizate anumite plăți”, spune el. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg