Fratele Prințesei Diana, asaltat de oamenii revoltați: ”Spune-i nepotului tău că e dezgustător ce face!”

12 decembrie, 2022
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg

Earl Charles Spencer dă primul semn de viață, după o lungă perioadă de tăcere. Iar fanii regali îi cer ajutorul.

Foarte reținut și discret cu aparițiile sale, fratele Prințesei Diana dă, în sfârșit, un semn de viață în online. Coincidență sau nu, fix la câteva zile de la apariția primelor trei episoade ale documentarului ”Harry și Meghan”.

Însă intervenția lui Earl Charles Spencer nu are nicio legătură cu documentarul. El a postat un video cu superba sa proprietate pe care o prezintă în prag de iarnă: ”Nopțile sunt atât de reci, încât amorțeala dimineții rămâne nemișcată.”, a scris fostul cumnat al Regelui Charles pe Twitter.

Urmăritorii contului său s-au activat de îndată. Aceștia i-au apreciat moșia, dar mulți i-au sugerat să comenteze mai degrabă terenul înghețat creat de Prințul Harry cu documentarul său.

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (1) jpg

O femeie i-a scris: ”Foarte frumoasă casa, dar vă rog să-l faceți pe Harry să înțeleagă că îi suntem alături pentru durerea pierderii frumoasei sale mame, însă mă tem că-și va pierde pentru totdeauna și tatăl, și fratele.”

Un alt utilizator Twitter a comentat: ”De ce nu-l condamnați pe nepotul dv pentru documentarul dezgustător realizat, care întinează memoria Prințesei Diana? Nu uitați că mai aveți un nepot, care e viitorul rege al Marii Britanii, și are nevoie de sprijinul dv.”

Un londonez i-a comentat lui Earl Charles Spencer: ”Spuneți-i nepotului dv că soția lui distruge tot ce a construit bunica sa o viață. Decizia căsătoriei cu Meghan trebuia cântărită matur. Nu poți avea totul, chiar dacă ești prinț!”.

Confidentul din copilărie al lui Lady Di şi unchiul prinţilor William şi Harry a promis, la moartea mamei lor, că va fi ca un al doilea tată pentru cei doi băieţi. Cea mai cunoscută rudă de sânge a Dianei are, la rândul lui, o viaţă colorată.

Este singurul bărbat fără legătură cu familia regală britanică care a mers în urma coşciugului Prinţesei de Wales, în fatidicul an 1997, atunci când aceasta dispărea dintre noi prea devreme, în urma unui accident de maşină. De atunci, contele Spencer a devenit un fel de figură paternă pentru cei doi nepoţi ai săi, Will şi Harry, pe atunci adolescenţi, şi le-a ţinut partea în lupta lor cu presa nemiloasă, una pe care şi fratele Dianei o consideră responsabilă de moartea acesteia. 

Cu toate acestea, relaţia acestui Charles cu Diana a avut de suferit în ultimii ani de viaţă ai prinţesei, după ce aceasta şi-a dorit, în 1993, să petreacă timp la conacul de la ţară al familiei sale, Althorp, moştenit de fratele ei. Diana dorea să stea cu fiii ei, William şi Harry, la Garden House. Între Diana și fratele său a intervenit atunci răceala.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}