Fratele Prințesei Diana a avut o întâlnire în secret cu Prințul Harry și Meghan Markle?

24 noiembrie, 2023

Charles Spencer aruncă un nou fitil, inserat într-un mesaj de Ziua Recunoștinței, în care lasă să se înțeleagă că a avut o întâlnire de suflet... în America.

Contele Charles Spencer a păstrat mereu legătura cu nepotul său, Prințul Harry. FOTO: Profimedia
Contele Charles Spencer a păstrat mereu legătura cu nepotul său, Prințul Harry. FOTO: Profimedia

În plin spirit festiv de Ziua Recunoștinței, Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, a făcut o aluzie subtilă la o posibilă întâlnire cu Prințul Harry și Meghan Markle. Într-un mesaj distribuit pe platforma de socializare X, acesta și-a transmis urările, făcând referire la recentele vizite pe ambele coaste ale Statelor Unite: „O Zi a Recunoștinței fericită tuturor americanilor - din Manhattan până în Malibu (ambele pe care le-am vizitat în ultimele săptămâni)".

Cum era de așteptat, această precizare făcută chipurile neintenționat de Charles Spencer a stârnit speculații cu privire la o potențială reuniune de familie, dar una secretă, având în vedere legăturile tensionate dintre Ducii de Sussex cu Familia Regală britanică.

Cert e că, în ciuda rupturii, Prințul Harry a păstrat o relație caldă cu rudele sale pe linie maternă, din familia Spencer, care le include pe cele două mătuși ale sale, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, și pe unchiul său, Contele Charles Spencer.

Chiar și în cartea sa de memorii, „Spare", Prințul Harry amintește de ei și de casa în care a copilărit mama sa, Althorp House, oferind totodată o privire emoționantă asupra vieții private a Familiei Regale și relatarea emoționantă a unei vizite la mormântul mamei sale - când el și Meghan au vâslit peste un iaz de pe domeniul Althorp până la insula unde este înmormântată Prințesa Diana. „Unchiul Charles a coborât pe malul apei și ne-a împins puțin. I-am făcut cu mâna lui și celor două mătuși ale mele. „La revedere. Ne vedem imediat"”, și-a amintit el, pictând un tablou candid pe fundalul senin al casei din copilăria Dianei.

Legătura puternică pe care Prințul Harry o împărtășește cu familia Spencer a fost vizibilă și în timpul dezvelirii unei statui în onoarea Dianei la Palatul Kensington în iulie 2021, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la nașterea acesteia.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg