Fratele Prințesei Diana a publicat încă o poză cu Lady Di nemaivăzută până acum. E o imagine emoționantă

4 aprilie, 2024

Charles Spencer i-a încântat pe adepții săi din online cu o fotografie „glorioasă” din copilărie cu sora sa, regretata Prințesă Diana.

Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg

Charles Spencer împărtășește ocazional amintiri emoționante din copilărie cu sora sa, Prințesa Diana, de care era foarte apropiat.

Miercuri, Contele a accesat platforma Instagram, unde a postat o imagine adorabilă, nemaivăzută până acum, cu el și regretata sa soră îmbrăcați în uniforme școlare roșii asortate.

Frații zâmbeau timid la cameră, în timp ce stăteau unul lângă altul, pregătiți pentru ceea ce Charles Spencer a dezvăluit că a fost prima lui zi la școală.

Charles Spencer și Prințesa Diana în copilărie, Instagram PNG

Iată cum a descris Charles Spencer adorabila imagine cu ei mici: ”Era prima mea zi de școală, în septembrie 1968. Tata ne-a surprins în fotografie pe mine și pe sora mea, Diana, chiar înainte să ne ducă cu mașina la Silfield, o școală primară foarte frumoasă din King’s Lynn, Norfolk. Directoarea era domnișoara Jean Lowe, o doamnă caldă și grijulie care își iubea foarte mult elevii și elevele. Am învățat acolo până în 1972, după care m-am îndreptat înspre locul pe care îl numesc - în memoriile mele - o școală foarte privată.”

Detaliile imaginii nemaivăzute până acum sunt foarte interesante. Amândoi copiii erau adorabili. Această fotografie este încă o dovadă a relației calde pe care  Charles Spencer o avea cu regretata sa soră.

Contele obișnuiește s-o readucă pe Prințesa Inimilor regulat în actualitate. Sora sa dragă nu este uitată nicio secundă. Uneori, imaginile nu mai sunt așa vesele, ci liniștitoare. Căci soția lui Charles Spencer mai publică ocazional cadre cu locul unde își doarme Prințesa somnul de veci.

Adepții lui Charles s-au grăbit să-și arate aprecierea pentru fotografia de familie rară, unul comentând: „Cât de glorioasă este această fotografie cu voi doi”, iar altul observând asemănarea Dianei cu nepoata ei, Prințesa Charlotte, în timp ce o a treia persoană a numit-o pur și simplu „uimitoare.".

La câțiva ani după ce această imagine a fost realizată, Charles Spencer a fost trimis la internat, la vârsta de opt ani, frecventând Maidwell Hall Prep School, unde a dezvăluit recent că a fost supus abuzului fizic și sexual!

Foto: Profimedia & Instagram & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg