Fratele Prințesei Diana, certat cu fiicele sale? N-a fost nici la nunta lui Lady Amelia

24 martie, 2023

Pe 21 martie, Lady Amelia Spencer s-a căsătorit cu iubitul ei, Greg Mallett, într-o ceremonie de zile mari în Africa de Sud.

Dacă fericitul cuplu a fost înconjurat de cei mai apropiați prieteni și familie în locația exclusivă La Cotte Farm, a existat o persoană a cărei absență de la eveniment a fost mai mult decât vizibilă - tatăl miresei și fratele Prințesei Diana, Contele Charles Spencer.

Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg

Fratele mai mic al Dianei, în vârstă de 58 de ani, pare să se fi îndepărtat nejustificat de cei patru copii mai mari ai săi – pe care îi are din mariajul cu prima lui soție, fostul model Victoria Lockwood.

După divorțul lui Charles Spencer de Victoria, la sfârșitul anilor 1990, contele (căsătorit a treia oară și tată a șapte copii) s-a mutat înapoi în Marea Britanie, în timp ce fosta lui soție a rămas în Cape Town (Africa de Sud), unde familia acesteia se mutase pentru a scăpa de lumina reflectoarelor.

Absența lui de la nunta lui Lady Amelia vine după ce Contele Charles Spencer nu a participat nici la nunta luxoasă din Italia a fiicei sale mai mari, Lady Kitty, din 2021, cu omul de afaceri milionar Michael Lewis - care este cu doar trei ani mai mare decât el.

Atunci, au început să circule zvonuri despre o ruptură între Charles și fiicele sale din cauza tensiunilor legate de a treia căsătorie a lui cu Contesa Karen Spencer. La nunta sa, Lady Kitty - care este cu 32 de ani mai tânără decât soțul ei - a fost adusă la altar de fratele ei mai mic, Louis Spencer, Viconte de Althorp.

„Kitty și Charles erau foarte apropiați când ea era mică, dar relația lor s-a răcit de la căsătoria lui cu a treia sa soție, Karen, în 2011", a declarat o sursă, la acea vreme, pentru Daily Mail.

În timpul unui interviu pentru The Sunday Times din 2020, Contesa Spencer (50 de ani) a vorbit despre provocările de a fi mamă vitregă pentru cei șase copii ai lui Charles din căsătoriile sale anterioare (cei doi au și ei împreună o fiică).

Făcând aluzie la problemele cu care se confruntă legat de copiii mai mari ai lui Charles,  contesa a spus: „Probabil că am subestimat complexitatea de a fi părinte vitreg. Charles mi-a dat cel mai bun sfat, și anume să nu spun nimic și să nu fac nimic, niciodată. Nu pot să am o părere despre copiii lui. Pot să am o părere și să i-o spun lui, în dormitorul nostru, dar nu și lor. Mi-aș dori doar să pot spune că am respectat asta tot timpul."

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg