Fratele Prințesei Diana rupe tăcerea în legătură cu sănătatea lui Kate: ”Sunt foarte îngrijorat!”

18 martie, 2024

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a vorbit deschis despre teoriile conspirației care planează în jurul lui Kate Middleton.

FotoJetSpencer Kate jpg

În interviul său, Spencer a comparat teoriile „conspirației” din online cu „intruziunea presei” din jurul morții surorii sale Diana.

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a vorbit despre teoriile conspirației care au explodat în online de când Prințesa de Wales nu a mai fost văzută.

Unchiul Prințului William este obișnuit cu valurile acestea de presupuneri, căci le-a mai trăit o dată, iar protagonista lor era însăși sora lui.

„Îmi fac griji pentru ceea ce s-a întâmplat cu adevărul”, a declarat Spencer, în vârstă de 59 de ani, la BBC, duminică, moderatoarei Laura Kuenssberg.

Ironia face că acum, la zeci de ani distanță, vorbește tot despre Prințesa de Wales

Kate Middleton, care este soția nepotului lui Spencer, Prințul William, este ținta unor zvonuri online de când și-a luat o pauză de la îndatoririle sale regale în ianuarie, pe motiv că a suferit o operație și că are nevoie de recuperare.

Situația a escaladat dramatic!

Prezentatorul unei emisiuni cu discuții noaptea târziu, John Oliver, a glumit chiar că Middleton ar fi „murit” și că palatul încearcă să acopere situația!

Charles Spencer a comparat nivelul actual al „tipului de conspirație online” cu „intruziunea presei” din jurul morții surorii sale Diana, în timpul interviului său. Fosta soție a regelui Charles al III-lea avea 36 de ani când a murit într-un accident de mașină în august 1997 la Paris, după ce a fost urmărită de paparazzi.

„Cred că era mai periculos pe vremuri”, a adăugat Spencer.

„Privind înapoi la anul ’97 și la moartea Dianei, circumstanțele care au condus acolo au fost atât de șocante, încât industria care îi susține pe paparazzi a devenit mai atentă la ce e OK să facă și la ce nu. Iar asta nu din considerente de moralitate, ci fiindcă abordarea lor devenise, brusc, inacceptabilă pentru public.”

Așadar, Kate este susținută și apărată de Charles Spencer, care e de părere că adevărata îngrijorare ar trebui să fie cea legată de adevăr!

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg