Fratele Regelui Charles al III-lea înfruntă o nouă rușine. Cine l-a făcut „un idiot, un plod răsfățat și un narcisist“?

6 octombrie, 2022

Prințului Andrew îi vine să intre în pământ de rușine, după ce relația lui cu magnatul pedofil Jeffrey Epstein e pusă din nou pe tapet.

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg

Dispariția Reginei Elisabeta a II-a face ca vocea detractorilor Prințului Andrew, al doilea născut al fostei suverane, să fie tot mai puternică. După invectivele adresate inclusiv în timpul marșului funerar, fratele mai mic al regelui este obligat să înfrunte acum o nouă rușine: apariția pe piață a unui documentar, în care este descris drept „un idiot“, „un plod răsfățat“ și „un narcisist“.

Deposedat deja de titluri și de bonificațiile pe care le primea ca membru activ al Casei Regale, dezbrăcat și de uniforma militară - pe care n-a mai avut voie s-o poarte decât în timpul priveghiului mamei sale - , Prințul Andrew trage acum ponoasele unei vieți descătușate, trăite dincolo de toate regulile de Palat, dar și de bun simț și de morală, în anii în care petrecea fără griji, dar și fără măsură alături de magnatul pedofil Jeffrey Epstein și de acolitul acestuia, Ghislaine Maxwell. Cei doi obișnuiau să fie protagoniștii unor party-uri XXX, la care șampania curgea în valuri și le erau aduse fete minore pentru distracție. Un fel de petreceri „bunga-bunga“ pe care le dădea odată fostul premier Silvio Berlusconi, importate în SUA și Anglia, la adăpostul banilor și a tăcerii Serviciilor.

Acum, însă, când victimele nu mai tac (vezi Virginia Giuffre) și nici jurnaliștii care au investigat cazul lui Epstein, numele Prințului Andrew revine obsedant în discuție, fiind subiect principal într-un documentar intitulat „Prince Andrew: Banished“

Materialul va prezenta modul în care „isprăvile“ Prințului Andrew „au adus scandal și rușine“ asupra Familiei Regale, pe baza mărturiilor unor foști angajați regali și jurnaliști, inclusiv de la fostul secretar de presă Dickie Arbiter. De altfel, chiar el este auzit spunând pe înregistrare că „Problema este că omul este un idiot. Întotdeauna există un plod răsfățat al familiei, iar Andrew a fost acela.“ Biograful regal, Phil Dampier, îl completează: „N-a fumat niciodată, nu s-a drogat și nici n-a băut alcool, dar singurul lucru care îl interesează este sexul". Iar jurnalista Helen Kirwan-Taylor spune că: „Se vorbea la diverse serate că nu-și putea ține pantalonii pe el".

Chiar și fostul lui bodyguard, Paul Page, a fost convins să spună ceva. „Ajunsesem să glumim că ar trebui să aibă o ușă rotativă în dormitor. Pentru că, la câte femei intrau și ieșeau de acolo... Literalmente, la fiecare două zile, venea cineva să îl vadă - de fiecare dată alta".

Tot el descrie un alt moment rușinos, când a umilit-o pe o colegă de-a lor, strigându-i ești „o grasă nesimțită", după ce a fost oprită la intrarea în Palat o femeie care ar fi trebuit să ajungă la el în dormitor. „E o persoană oribilă, e batjocoritor".

Un detaliu de budoar este și faptul că Andrew colecționa ursuleți, din care avea vreo 50-60, pe care îi voia aranjați într-o anumită ordine pe pat, asemeni unei litografii.

Cu acest nou documentar, Regele Charles al III-lea va trece printr-un nou moment stânjenitor pentru Casa Regală, pe lângă cel deja pregătit de Prințul Harry și Meghan Markle, sub umbrela Netflix.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana