Frederik și Mary a Danemarcei, în vacanță privată cu copiii lor! Iată motivul escapadelor așa frecvente

27 martie, 2024

Regele Frederik al Danemarcei, Regina Mary, și copiii lor se bucură de o nouă vacanță la doar o lună de la cea mai recentă escapadă de familie.

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (7) (1) jpg

Regele Frederik al Danemarcei și soția Mary se bucură de câteva zile de vacanță împreună cu cei patru copii ai lor, Christian, Isabella, Josephine și Vincent. Este o vacanță privată, așa că nu vor fi făcute publice alte detalii despre destinație sau despre planurile lor, după cum a confirmat biroul lor de presă pentru ziarul danez Her & Nu.

Deși este obișnuit ca familiile regale să își ia o vacanță de Paștele Catolic, care e sărbătorit pe 31 martie, escapada lor de săptămâna aceasta vine la doar o lună de la cea pe care au avut-o în Elveția, în februarie. Cu toate acestea, pauza pe care Regele Frederik a luat-o pare să aibă și o explicație. 

Monarhul a vorbit despre acest subiect în cartea autobiografică „Words of a King”, acolo a spus cât de importante sunt "pauzele" regulate pentru a-și reîncărca bateriile pentru un program mai intens decât cel cu care era obișnuit.

În cartea sa, care a fost lansată înainte de a urca pe tronul Danemarcei în ianuarie, el avertiza deja că vor exista anumite schimbări față de epoca mamei sale, Regina Margreth: „Vom face lucrurile diferit față de mama mea, atât în ceea ce privește organizarea și administrarea casei regale, cât și în ceea ce privește modul în care vom alterna munca și timpul liber în familie".

Această nouă dinamică a început luna trecută cu o escapadă la cabana sa din stațiunea elvețiană Verbier, tot împreună cu soția și copiii săi, care a coincis cu o perioadă de vacanță școlară. Deși nu este neobișnuit ca în această perioadă să își ia câteva zile libere pentru a schia, în acest caz decizia a fost pusă la îndoială de opinia publică, deoarece urcarea pe tron avusese loc cu doar câteva săptămâni înainte. Trebuie amintit că anunțul abdicării Reginei Margreth a venit pe neașteptate în ajunul Anului Nou. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg