Frederik și Mary ai Danemarcei, fotografiați împreună cu o ocazie specială! Regele nu e prea încântat

17 aprilie, 2024

Regele Frederik și Regina Mary au fost fotografiați împreună în public pentru prima dată de când și-au reluat îndatoririle regale după vacanța de Paște, pe care au avut-o la sfârșitul lunii martie.

Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg

Marți, Regina Margrethe a Danemarcei a împlinit 84 de ani! Cu această ocazie, Regele Frederik a pozat alături de mama sa, dar și de soția lui, Regina Mary, și de mătușa lui. În ciuda faptului că se afla într-un cadrul familial, monarhul nu s-a arătat prea încântat de această apariție de la Castelul Fredensborg.

Regele Frederik și Regina Mary, împreună cu Regina Margrethe și sora ei, Prințesa Benedikte, au apărut pe treptele castelului pentru a le face cu mâna fanilor regali. Pentru ziua de naștere a soacrei sale, Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a îmbrăcat un palton bleu ciel, la care a asortat o bluză bleumarin și pantaloni în aceeași nuanță. Părul l-a avut prins într-o coadă, iar bijuteriile au fost unele simple, în afară de broșa Georg Jensen Jubilee, primită cu ocazia a 50 de ani de domnie ai Reginei Margrethe în 2022. 

Soacra ei, Regina Margrethe a îmbrăcat un costum cu fustă bleumarin și o bluză roșie cu flori, în timp ce Prințesa Benedikte, în vârstă de 79 de ani, s-a asortat cu sora ei, purtând un sacou bleumarine și o rochie albastră cu flori. De partea cealaltă a fost Regele Frederik, în vârstă de 55 de ani, care nu s-a arătat așa de încântat de această apariție, abia le-a făcut cu mâna fanilor regali. 

Regele Frederik și Regina Mary, prima apariție împreună după Paște

Pe 31 martie, Regele Frederik și Regina Mary au sărbătorit Paștele, atunci au mers și într-o vacanță cu copiii în stațiunea elvețiană Verbier. Ultima ieșire comună a lui Frederik și Mary a avut loc la 21 martie, când cuplul a vizitat noua expoziție „Frederik X: Regele de mâine”, la Muzeul Amalienborg.

Majestățile Lor vor avea un program încărcat în luna mai, cu vizite de stat în Suedia și Norvegia, sărbătorirea celei de-a 56-a aniversări a lui Frederik și cursa anuală Royal Run. Cuplul va marca, de asemenea, cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei lor la 14 mai. 

Noi portrete cu Regina Margrethe a Danemarcei

Tot ieri, palatul danez a distribuit noi fotografii ale Reginei Margrethe, realizate la Castelul Fredensborg, pentru a marca împlinirea a 84 de ani. Una dintre imagini o arată pe regină purtând o rochie roz și pozând lângă o fereastră, în timp ce cealaltă o arată pe regină alături de unul dintre iubiții ei câini rasa Teckel.

Regina Margrethe a abdicat la 14 ianuarie 2024, după 52 de ani pe tron, în favoarea fiului său, Regele Frederik.

Regina Margrethe Foto Casa regala daneza jpg

Foto: Casa Regală Daneză, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg