Front comun de dragul monarhiei spaniole. Letizia şi soacra, în ipostaze de familie!

10 aprilie, 2018
regele felipe hepta 3509121 jpg jpeg

După ce au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal din Spania din cauza unei scene bizare petrecute de Paşte, Regina Letizia şi Regina Sofia au făcut front comun în faţa presei. Cele două, însoţite de Prinţesele Sofia şi Leonor, dar şi de Regele Felipe, s-au prezentat la spitalul universitar La Moraleja din Madrid, unde Regele Juan Carlos era internat.

Front comun la căpătâiul Regelui Juan Carlos al Spaniei

Soacra şi nora se-nţeleg, brusc, de minune! Cele două s-au afişat, din nou, în ipostaze de familie, vrând să demonstreze presei internaţionale nu există disensiuni între ele şi că celor două prinţese le este permis să aibă o relaţie apropiată cu bunica lor, deşi, în urma video-ului devenit viral, se înţeleseseră fix contrariul.

image image

Zâmbitoare şi prietenoase, Regina Letizia şi soacra sa, Regina Sofia, au sosit cu aceeaşi maşină la spitalul La Moraleja, unde Regele Juan Carlos era internat în urma unei intervenţii chirurgicale. Alături de cele două erau Prinţesele Leonor şi Sofia, dar şi Regele Felipe, care părea uşurat că soţia şi mama sa reuşesc să aibă o relaţie cordială, măcar în public.

image

Ba mai mult, Prinţesele Sofia şi Leonor şi-au aşteptat bunica să coboare din maşină şi au mers ţinând-o de mână până la intrarea în spital. Să fie aici mâna unui specialist în manevrarea unei situaţii de criză? Noi credem că da, căci imaginea monarhiei spaniole a fost puternic scuturată de scandalul apărut în urmă cu două săptămâni...

image

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg