Frumoasa din Spania! Viitoarea Ducesă de Alba îi face concurență în stil și frumusețe Reginei Letizia

22 aprilie, 2024

Numele ei este Sofia Palazuelo, arată ca un manechin și va moșteni, odată, unul dintre cele mai cunoscute titluri nobiliare din regat: Ducesa de Alba.

Fernando Fitz James Stuart și soția sa Sofia Ducesa de Huescar profimedia 0687860777 jpg

În octombrie 2018, în Spania a avut loc una dintre cele mai importante nunți ale deceniului pentru aristocrația europeană, cea dintre Fernando Fitz-James Stuart, moștenitorul titlului de Duce de Alba și deținătorul celui de Duce de Huescar, și frumoasa sa iubită, Sofía Palazuelo, care, deși are un stil și o frumusețe deosebite, a ales să mențină un profil discret în ultimii ani.

Cu toate acestea, atunci când îl însoțește pe nepotul defunctei Ducese de Alba la eveniment din înalta societate, frumoasa brunetă iese, cu siguranță, în evidență.

Viitoarea ducesă de Alba s-a născut și a crescut în Palma de Mallorca, iar mai târziu s-a mutat la Madrid pentru a studia Marketing și Comunicare la Colegiul de Studii Internaționale, un loc în care l-a cunoscut pe bărbatul care mai târziu avea să-i devină soț, Fernando Fitz-James Stuart.

Au trecut anii, iar cuplul de duci nu doar că s-a căsătorit, ci au deja împreună două fiice: pe Rosario, botezată în memoria străbunicii sale, Cayetana Fitz-James Stuart (Ducesa de Alba), și pe Sofia, ultima venită pe lume pe 10 ianuarie 2023.

Mezina lor a fost, fără să vrea, eroina unui episod inedit atunci când, la nașterea sa, tatăl său, Ducele de Huescar, a fost rugat să-i scurteze numele fiicei sale, după ce aceasta a optat, inițial, pentru un nume cu 25 de cuvinte: Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santisimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos.

Fernando nepotul Ducesei de Alba și soția sa foto profimedia 0811954759 jpg

Cel mai recent, la începutul lunii aprilie, Ducesa de Huescar a dat o nouă dovadă de stil la nunta lui José Luis Martínez, primarul Madridului, și a partenerei sale, Teresa Urquijo, nepoata verișoarei primare a fostului Rege al Spaniei, Juan-Carlos.

Fernando Fitz James Stuart și soția sa Sofia Ducesa de Huescar profimedia 0862897400 jpg

Cu acea ocazie, frumoasa brunetă a fost ravisantă într-o rochie verde lungă, completată de accesorii aurii, semn că viitoarea Ducesă de Alba poate deveni o rivală serioasă pentru fashionista Regina Letizia, atunci când cele două se vor întâlni la evenimente din înalta societate spaniolă.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg