Frumoasa din Spania! Viitoarea Ducesă de Alba îi face concurență în stil și frumusețe Reginei Letizia

22 aprilie, 2024

Numele ei este Sofia Palazuelo, arată ca un manechin și va moșteni, odată, unul dintre cele mai cunoscute titluri nobiliare din regat: Ducesa de Alba.

Fernando Fitz James Stuart și soția sa Sofia Ducesa de Huescar profimedia 0687860777 jpg

În octombrie 2018, în Spania a avut loc una dintre cele mai importante nunți ale deceniului pentru aristocrația europeană, cea dintre Fernando Fitz-James Stuart, moștenitorul titlului de Duce de Alba și deținătorul celui de Duce de Huescar, și frumoasa sa iubită, Sofía Palazuelo, care, deși are un stil și o frumusețe deosebite, a ales să mențină un profil discret în ultimii ani.

Cu toate acestea, atunci când îl însoțește pe nepotul defunctei Ducese de Alba la eveniment din înalta societate, frumoasa brunetă iese, cu siguranță, în evidență.

Viitoarea ducesă de Alba s-a născut și a crescut în Palma de Mallorca, iar mai târziu s-a mutat la Madrid pentru a studia Marketing și Comunicare la Colegiul de Studii Internaționale, un loc în care l-a cunoscut pe bărbatul care mai târziu avea să-i devină soț, Fernando Fitz-James Stuart.

Au trecut anii, iar cuplul de duci nu doar că s-a căsătorit, ci au deja împreună două fiice: pe Rosario, botezată în memoria străbunicii sale, Cayetana Fitz-James Stuart (Ducesa de Alba), și pe Sofia, ultima venită pe lume pe 10 ianuarie 2023.

Mezina lor a fost, fără să vrea, eroina unui episod inedit atunci când, la nașterea sa, tatăl său, Ducele de Huescar, a fost rugat să-i scurteze numele fiicei sale, după ce aceasta a optat, inițial, pentru un nume cu 25 de cuvinte: Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santisimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos.

Fernando nepotul Ducesei de Alba și soția sa foto profimedia 0811954759 jpg

Cel mai recent, la începutul lunii aprilie, Ducesa de Huescar a dat o nouă dovadă de stil la nunta lui José Luis Martínez, primarul Madridului, și a partenerei sale, Teresa Urquijo, nepoata verișoarei primare a fostului Rege al Spaniei, Juan-Carlos.

Fernando Fitz James Stuart și soția sa Sofia Ducesa de Huescar profimedia 0862897400 jpg

Cu acea ocazie, frumoasa brunetă a fost ravisantă într-o rochie verde lungă, completată de accesorii aurii, semn că viitoarea Ducesă de Alba poate deveni o rivală serioasă pentru fashionista Regina Letizia, atunci când cele două se vor întâlni la evenimente din înalta societate spaniolă.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg