Furie la Palat, după ce s-a spus despre Kate Middleton că a fost în comă și-n pericol de moarte

2 februarie, 2024

Multe s-au speculat și încă se fac pe seama operației care a ținut-o pe Kate în spital atâta timp și din cauza căreia are nevoie de o recuperare de câteva luni.

Ce-i drept, lipsa de informații clare de la Palat a făcut loc tuturor acestor speculații care apar aproape în fiecare zi, unele dintre ele cât se poate de alarmante.

Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg

Cel mai recent, oficialii de la palat au fost cât se poate de furioși după ce o emisiune de știri spaniolă a susținut că prințesa a fost în „comă și în mare pericol”, după acea intervenție chirurgicală abdominală.

Invitată în emisiune cu o zi înainte ca prințesa să fie externată din spital, jurnalista Concha Calleja a susținut că medicii au trebuit să acționeze rapid pentru a-i „salva viața”.

Scriitoarea în vârstă de 59 de ani, care a apărut la televiziunea spaniolă în calitate de expert regal, a spus că a vorbit cu o asistentă din clinica respectivă și a aflat că acțiunile „dramatice” ale echipei medicale au inclus intubarea prințesei în vârstă de 42 de ani și punerea ei în comă indusă.

„Au fost complicații grave la care nu se așteptau, deoarece operația a decurs bine, dar perioada postoperatorie nu a mers atât de bine”.

Jurnalista a mai declarat că recuperarea lui Kate „a necesitat un pic de asistență și nu mă refer doar la familia ei” – practic un întreg spital a fost înființat la casa Prinților de Wales din Windsor.

Însă afirmațiile expertei spaniole, făcute la canalul de știri Fiesta, au fost catalogate drept absurde de către Palat.

„Este o prostie totală”, a declarat o sursă pentru The Telegraph. „Nu a existat nicio încercare din partea acelei jurnaliste de a verifica ceea ce a susținut. Este ceva total inventat.”

Canalul spaniol Fiesta este cunoscut pentru emisiunile sale de bârfă și a fost fondat de către o companie media italiană deținută anterior de Silvio Berlusconi.

Chiar și așa, afirmațiile despre Prințesa de Wales au devenit rapid virale și au fost chiar preluate de site-urile mai serioase ale țării, inclusiv El Confidencial, La Vanguardia și La Razon.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG