Gafa care s-a petrecut la căsătoria reginei a schimbat regulile la celelalte nunți regale

2 decembrie, 2022
regina deschidere

Regina Elisabeta și Prințul Philip și-au refăcut fotografiile de la nuntă după ce au fost victimele unei gafe. Nunta reginei Elisabeta cu Prințul Philip a avut loc la Westminster Abbey pe 20 noiembrie 1947. O nuntă regală este adesea unul dintre evenimentele deceniului și ceva de care publicul britanic își va aminti pentru tot restul vieții.

Nunțile regale sunt transmise în întreaga lume, de aceea este vital ca ziua să se desfășoare fără probleme.

Când prințesa Elisabeta s-a căsătorit cu locotenentul Philip Mountbatten pe 20 noiembrie 1947, ziua a fost una incredibil de frumoasă. Cu toate acestea, când au fost făcute fotografiile oficiale, s-a produs o greșeală

O gafă jenantă a făcut ca imaginile de grup să arate total diferit de cele în care apăreau doar ei. Prințesă pe atunci, Elisabeta s-a căsătorit cu Philip Mountbatten în urmă cu peste 73 de ani, în 1947, iar ceremonia a avut loc la Westminster Abbey.

Celebra nuntă a fost înregistrată de BBC Radio și urmărită de 200 de milioane de oameni din întreaga lume.

Cei doi au primit titlurile de Duce și Ducesă de Edinburgh, Conte și Contesă de Merioneth. După slujbă, Elisabeta și Philip și-a făcut apariția tradițională pe balconul Palatului Buckingham.

Ca în cazul oricărei nunți regale, fotografiile oficiale sunt esențiale. Singura problemă a fost că Prințesa Elisabeta și-a pierdut buchetul de mireasă, așa că în imaginile mari de grup apare cu mâinile goale.

Cu toate acestea, Regina și Ducele de Edinburgh au găsit o soluție genială la problema lor în timpul lunii de miere.

Pentru a schimba situația, cei doi s-au îmbrăcat din nou în ținutele de nuntă și au pozat pentru fotografiile individuale, cu o replică a buchetului original.

Mai multe pentru tine...

Florarul David Longman a împărtășit povestea din spatele acestei întorsături surprinzătoare în timpul documentarului ITV „Invitation to the Royal Wedding”.

„Dacă ne întoarcem la nunta Reginei din 1947, când te uiți la fotografiile cu domnișoarelor de onoare și cu invitații regali, acolo Regina apare fără buchet.

"S-a pierdut. Așa că în mijlocul lunii de miere au trebuit să se îmbrace din nou în hainele de ceremonie, iar tatăl meu a trebuit să le ofere un alt buchet pentru acele fotografii. Această întâmplare a ajuns să schimbe lucrurile pentru viitoarele nunți regale”, spune David.

„Pentru a ne asigura că această greșeală nu se va mai întâmpla niciodată, fiecare mireasă regală are acum două buchete”, a mai spus el.

Regina Elisabeta a II-a a avut un frumos buchet făcut din trei tipuri de orhidee cultivate în Marea Britanie: cattleya albă, odontoglossum și cypripedium.

Aranjamentul floral izbitor a fost unul spectaculos în perioada postbelică de austeritate, unde buchetele mici și modeste erau norma.

Nunta lor a avut loc la puțin timp după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, când țara încă se recupera financiar.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}