Gafa făcută de Meghan vizavi de regina Elisabeta la primul eveniment împreună

14 iunie, 2018
Meghan, Duchess of Sussex GettyImages 974099156 jpeg

Ştim cu toţii câte reguli există în monarhie. Iar pentru cineva care de-abia a intrat în familia regală, şi nu s-a născut într-una, e şi mai complicat de atât. Aşa că suntem destul de îngăduitori cu gafele de început ale Ducesei de Sussex.

Au sosit cu trenul regal şi au fost aşteptate cu o maşină

Astăzi, Meghan Markle a însoţit-o pentru prima dată pe suverana Marii Britanii într-o călătorie cu trenul regal, pentru a participa la o ceremonie de inaugurare în Berkshire. Odată ajunse în oraşul respectiv, Meghan şi regina Elisabeta au fost aşteptate de o maşină, un Bentley, pentru a le conduce spre eveniment.

image image

Regina a lăsat-o pe Meghan să aleagă dacă vrea să urce prima în maşină

Numai că, imediat, Meghan şi-a dat seama că nu cunoaşte procotolul şi a întrebat-o pe regina Elisabeta cine ar fi trebuit să intre prima în maşină, dacă Majestatea Sa are o anume preferinţă. Jovială cum o ştim, suverana a sfătuit-o pe Meghan să intre ea prima, ilucidând astfel enigma privind protocolul în astfel de situaţii.

Culmea e că, specialistul în etichetă William Hanson, spune că nu e neapărat un protocol de urmat în astfel de situaţie. E o regulă, însă, ca cea mai importantă persoană din maşină să stea în locul opus şoferului. Regulă pe care Regina Elisabeta o încalcă adesea, preferând să stea chiar în spatele şoferului. De data aceasta, însă, Regina a lăsat-o pe Meghan să intre prima în maşină şi să stea în spatele şoferului. Oricum, gestul lui Meghan Markle a fost interpretat mai degrabă ca fiind unul politicos, decât o gafă.

foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg