Gafa făcută de Meghan vizavi de regina Elisabeta la primul eveniment împreună

Citeste tot despre:

,

Știm cu toții câte reguli există în monarhie. Iar pentru cineva care de-abia a intrat în familia regală, și nu s-a născut într-una, e și mai complicat de atât. Așa că suntem destul de îngăduitori cu gafele de început ale Ducesei de Sussex.

Au sosit cu trenul regal și au fost așteptate cu o mașină

Astăzi, Meghan Markle a însoțit-o pentru prima dată pe suverana Marii Britanii într-o călătorie cu trenul regal, pentru a participa la o ceremonie de inaugurare în Berkshire. Odată ajunse în orașul respectiv, Meghan și regina Elisabeta au fost așteptate de o mașină, un Bentley, pentru a le conduce spre eveniment.

Regina a lăsat-o pe Meghan să aleagă dacă vrea să urce prima în mașină

Numai că, imediat, Meghan și-a dat seama că nu cunoaște procotolul și a întrebat-o pe regina Elisabeta cine ar fi trebuit să intre prima în mașină, dacă Majestatea Sa are o anume preferință. Jovială cum o știm, suverana a sfătuit-o pe Meghan să intre ea prima, ilucidând astfel enigma privind protocolul în astfel de situații.

Culmea e că, specialistul în etichetă William Hanson, spune că nu e neapărat un protocol de urmat în astfel de situație. E o regulă, însă, ca cea mai importantă persoană din mașină să stea în locul opus șoferului. Regulă pe care Regina Elisabeta o încalcă adesea, preferând să stea chiar în spatele șoferului. De data aceasta, însă, Regina a lăsat-o pe Meghan să intre prima în mașină și să stea în spatele șoferului. Oricum, gestul lui Meghan Markle a fost interpretat mai degrabă ca fiind unul politicos, decât o gafă.


foto: GettyImages

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA