Gafa jenantă făcută de Prințul William la gala Premiilor BAFTA! Fanii regali au remarcat imediat

20 februarie, 2024

Prințul William a făcut o mică gafă la premiile BAFTA după ce a spus că un film dramatic "părea distractiv".

printul william (2) jpg

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a fost surprins vorbind cu câștigătoarea premiului Rising Star, Mia McKenna-Bruce, care a fost apreciată pentru rolul ei din drama „How To Have Sex”. Mia, în vârstă de 26 de ani, a primit prestigiosul premiu, care a fost decernat duminică la Royal Festival Hall din Londra, pentru interpretarea rolului Tara, o virgină care merge în vacanță cu prietenii pe insula grecească Malia, unde este violată de un alt turist, scrie Mirror

Cu toate acestea, în ciuda faptului că nu a văzut filmul, Prințul William i-a spus actriței că pare să fie "foarte distractiv". Viitorul monarh a salutat-o pe Mia, care a jucat și în "Tracy Beaker Returns", spunând: "Nu am văzut încă filmul tău, cred că părea că te-ai distrat foarte mult până la capăt".

După ce a dat mâna cu interpreta și cu colegele sale nominalizate la Rising Star - Ayo Edebiri, Phoebe Dynevor și Sophie Wilde de la The Bear, Prințul William a recunoscut că nu a vizionat niciunul dintre filmele lor. El a spus la intrarea în culise: "Categoria a fost atât de puternică. A fost incredibil. A fost foarte strâns între voi toți".

După ce Mia i-a recomandat să se uite la filmul ei, prințul i-a răspuns: „Am o mulțime de filme de văzut. În mod normal, înaintea ceremoniei de premiere, ajung să văd destul de multe dintre ele. Acum nu am reușit să văd atât de multe".

Actrița Mia a descris „How To Have Sex” ca fiind un film important "în special pentru tinerii care se află în acest moment al vieții lor într-o descoperire de sine". Ea a spus: "Există un fel de așteptare că ar trebui să știi ce să faci când vine vorba de pierderea virginității sau de a vorbi despre consimțământ, apoi ești lăsat să te descurci singur."

Filmu a fost scris și regizat de Molly Manning Walker și a câștigat premiul „Un Certain Regard” la Festivalul de la Cannes din mai anul trecut, unde a avut premiera mondială.

Prințul William a apărut la premiile BAFTA fără soția sa, Kate Middleton, care se recuperează în urma unei operații abdominale. De asemenea, el se confruntă cu șocul provocat de diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles, în timp ce monarhul urmează un tratament.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg