Gafa jenantă făcută de Prințul William la gala Premiilor BAFTA! Fanii regali au remarcat imediat

20 februarie, 2024

Prințul William a făcut o mică gafă la premiile BAFTA după ce a spus că un film dramatic "părea distractiv".

printul william (2) jpg

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a fost surprins vorbind cu câștigătoarea premiului Rising Star, Mia McKenna-Bruce, care a fost apreciată pentru rolul ei din drama „How To Have Sex”. Mia, în vârstă de 26 de ani, a primit prestigiosul premiu, care a fost decernat duminică la Royal Festival Hall din Londra, pentru interpretarea rolului Tara, o virgină care merge în vacanță cu prietenii pe insula grecească Malia, unde este violată de un alt turist, scrie Mirror

Cu toate acestea, în ciuda faptului că nu a văzut filmul, Prințul William i-a spus actriței că pare să fie "foarte distractiv". Viitorul monarh a salutat-o pe Mia, care a jucat și în "Tracy Beaker Returns", spunând: "Nu am văzut încă filmul tău, cred că părea că te-ai distrat foarte mult până la capăt".

După ce a dat mâna cu interpreta și cu colegele sale nominalizate la Rising Star - Ayo Edebiri, Phoebe Dynevor și Sophie Wilde de la The Bear, Prințul William a recunoscut că nu a vizionat niciunul dintre filmele lor. El a spus la intrarea în culise: "Categoria a fost atât de puternică. A fost incredibil. A fost foarte strâns între voi toți".

După ce Mia i-a recomandat să se uite la filmul ei, prințul i-a răspuns: „Am o mulțime de filme de văzut. În mod normal, înaintea ceremoniei de premiere, ajung să văd destul de multe dintre ele. Acum nu am reușit să văd atât de multe".

Actrița Mia a descris „How To Have Sex” ca fiind un film important "în special pentru tinerii care se află în acest moment al vieții lor într-o descoperire de sine". Ea a spus: "Există un fel de așteptare că ar trebui să știi ce să faci când vine vorba de pierderea virginității sau de a vorbi despre consimțământ, apoi ești lăsat să te descurci singur."

Filmu a fost scris și regizat de Molly Manning Walker și a câștigat premiul „Un Certain Regard” la Festivalul de la Cannes din mai anul trecut, unde a avut premiera mondială.

Prințul William a apărut la premiile BAFTA fără soția sa, Kate Middleton, care se recuperează în urma unei operații abdominale. De asemenea, el se confruntă cu șocul provocat de diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles, în timp ce monarhul urmează un tratament.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg