Gemeni? Ce spune Prințul William despre posibilitatea ca Ducesa să fie însărcinată cu doi copii

Citeste tot despre:

,

Prințul William și Ducesa de Cambridge așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru a treia oară în luna aprilie și, făcând speculații cu privire la sexul celui de-al treilea copil al cuplului regal, presa străină chiar a speculat că Ducesa de Cambridge ar putea fi însărcinată cu gemeni. Ăsta ar fi un eveniment surprinzător chiar și pentru părinți, cărora le va veni greu să se descurce cu doi bebeluși deodată, să nu mai vorbim că ar schimba linia de succesine la tronul Marii Britanii.

În aprilie așteaptă venirea pe lume a unui alt copil.

Ba chiar Prințul William a răspus în glumă că nu știe dacă va fi capabil să facă față dacă el și Kate vor avea gemeni. Prezent joi la Premiile Centrepoint organizate la Palatul Kensington, William a vorbit, printre altele, și despre nașterea celui de-al treilea copil al cuplului, sau, de ce nu, al treilea și al patrulea. Stând de vorbă cu Raymond Stoner, șeful companiei Anston Properties, William a spus: „Al treilea copil al nostru urmează să vină pe lume în luna aprilie, așa că dorm cât de mult pot acum.”

Nimeni nu știe ce sex va avea cel de-al treilea copil al cuplului.

Sugerându-i că ar putea economisi timp dacă va avea gemeni, Anston l-a provocat pe William să răspundă: „Gemenii? Cred că sănătatea mea mintală ar fi testată cu gemeni”. Viitorul Rege i-a mai spus unui alt susținător: „Cu doi mă descurc, nu știu cum voi face față cu trei copii, voi fi obosit permanent”.

Că tot vorbim de concediu de odihnă, Prințul William se va bucura de o pauză de la îndatoririle regale, săptămâna viitoare. Atât William cât și Kate și-au eliberat agenda pentru ca zilele lor libere să coincidă cu vacanța celor doi copii, George și Charlotte. Astfel, Kate și William se vor bucura de câteva zile în familie, următoarea lor apariție fiind programată tocmai pe 18 februarie, la Premiile BAFTA.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA