Gemenii de Monaco, foarte drăgălași la un eveniment în Principat

Este clar! Roșu este culoarea ei. A Prințesei Charlene de Monaco vrem să spune, cea care a dat o lecție de stil la un eveniment ce a avut loc vinerea trecută și la care a participat împreună cu Prințul Albert și copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella.

O familie frumoasă
Jacques și Gabriella au doi ani

Ei bine, familia princiară de Monaco a fost invitată de onoare la evenimentul care a marcat plecarea navei de exepediție Yersin of Monaco din portul cu același nume într-un turneu mondial care va dura trei ani.

Mai mult, Prințul Albert de Monaco, foart implicat în acțiunile de protejare a ecosistemului acvatic, se va alătura în persoană navei, de câteva ori, pentru a-i ajuta pe oamenii de știință care vor călători cu acest laborator plutitor.

Revenind la familia priciară, ei bine, gemenii în vârstă de doi ani ai suveranilor de Monaco au părut foarte liniștiți și încântați de tot ce se întâmplă în jurul lor, în cadrul ceremoniei la care a vorbit tatăl lor.

Și, cu această ocazie, am putut observa cât de bine seamănă băiețelul cu Prințesa Charlene, în timp ce sora lui, Gabriella, pare bucățică ruptă din tatăl Albert.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA