Gemenii de Monaco, în centrul atenţiei la un eveniment sportiv. Ce simpatici sunt!

2 aprilie, 2018
Le prince Albert II de Monaco, la princesse Charlene de Monaco et leurs enfants le prince Jacques et la princesse Gabriella assistent au tournoi de rugby de la Sainte Dévote au stade Louis II de Monaco jpeg

De fiecare dată când apar în public alături de părinţii lor, gemenii de Monaco sunt în centrul atenţiei. Şi nu este de mirare că reuşesc să capteze privirile tuturor, pentru că Gabriella şi Jacques (3) sunt adorabili.

image

Un nou eveniment, o nouă oportunitate pentru părinţii Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert de a-i scoate în public pe moştenitorii  tronului monegasc. În vârstă de 3 ani, micuţii au fost fotografiaţi din tribuna unui stadion de rugby, apoi au păşit direct pe teren, în compania părinţilor lor. Dacă băieţelul a fost tot timpul în preajma mamei, de fetiţă a avut grijă tatăl ei, Prinţul Albert.

image

Cu ocazia turneului de rugby Saint-Devote din Monaco sâmbătă, prinţul Albert şi prinţesa Charlene şi-au luat odraslele pentru a participa la eveniment sportiv care a adunat peste 350 de copii. Gemenii de Monaco au fost cireaşa de pe tort.

image

Îmbrăcaţi în haine de gală, băieţelul într-un costum bleumarin, iar fetiţa cu un palton bleu şi cizme albe, micuţii au crescut foarte mult de la ultima lor apariţie şi sunt din ce în ce mai frumoşi pe zi ce trece, blonzi, cu ochii albaştri.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg