Gemenii de Monaco, în centrul atenției la un eveniment sportiv. Ce simpatici sunt!

De fiecare dată când apar în public alături de părinții lor, gemenii de Monaco sunt în centrul atenției. Și nu este de mirare că reușesc să capteze privirile tuturor, pentru că Gabriella și Jacques (3) sunt adorabili.

Un nou eveniment, o nouă oportunitate pentru părinții Prințesa Charlene și Prințul Albert de a-i scoate în public pe moștenitorii  tronului monegasc. În vârstă de 3 ani, micuții au fost fotografiați din tribuna unui stadion de rugby, apoi au pășit direct pe teren, în compania părinților lor. Dacă băiețelul a fost tot timpul în preajma mamei, de fetiță a avut grijă tatăl ei, Prințul Albert.

Cu ocazia turneului de rugby Saint-Devote din Monaco sâmbătă, prințul Albert și prințesa Charlene și-au luat odraslele pentru a participa la eveniment sportiv care a adunat peste 350 de copii. Gemenii de Monaco au fost cireașa de pe tort.

Îmbrăcați în haine de gală, băiețelul într-un costum bleumarin, iar fetița cu un palton bleu și cizme albe, micuții au crescut foarte mult de la ultima lor apariție și sunt din ce în ce mai frumoși pe zi ce trece, blonzi, cu ochii albaștri.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA