Gemenii Jacques ┼či Gabriella au ├«mplinit un an!

10 decembrie, 2015
poza2 jpeg

S─ârb─âtoare la Palatul din Monaco! Gemenii prin┼úului Albert al II-lea de Monaco ┼či ai so┼úiei acestuia, prin┼úesa Charlene, Jacques ┼či Gabriella, au ├«mplinit ast─âzi un an.Tocmai de aceea, ne-am g├óndit s─â facem o cronologie a apari┼úiilor a celor doi copii ai cuplului princiar. S─â purcedem, a┼čadar!

Prima fotografie oficial─â a celor doi

De Cr─âciun

La dou─â s─âpt─âm├óni de la na┼čtere, gemenii de Monaco au fost protagoni┼čtii unei ┼čedin┼úe foto inedite, cu ocazia Cr─âciunului.

Botez

Botez gemenii jacques ┼či Gabriella

Gemenii Jacques ┼či Gabriella au fost boteza┼úi ├«n luna mai, ├«n Catedrala de Monaco, ├«n fa┼úa a mii de persoane. Christopher LeVine Junior ┼či Diane de Polignac Nigra, veri ai prin┼úului Albert, sunt na┼čii prin┼úului Jacques. ├Än timp ce pentru prin┼úesa Gabriella, Charl├Ęne i-a ales pe fratele ei Gareth ┼či pe sud-africana Nerine Pienaar, so┼úia lui Fran├žois Pienaar, fost c─âpitan al echipei de rugby a Africii de Sud.

10 ani de domnie

Jacques dormea, în timp ce Gabriella părea acaparată de mulţimea adunată să-i aclame

Atunci când prinţul Albert al II-lea a împlinit 10 ani de domnie, gemenii cuplului princiar au fost arătaţi pentru prima oară de la balcon, în braţele dădacelor lor.

Sărbătoare tradiţională monegască

Îmbrăcaţi în costume populare

├Än luna august, gemenii de Monaco au mai bifat o apari┼úie public─â cu ocazia unei s─ârb─âtori locale. Purt├ónd costume tradi┼úionale, Jacques ┼či sora lui, Gabriella, au fost atrac┼úia tuturor.

Ziua Naţională a Principatului Monaco

Cu o lună înainte să împlinească un an

Cu ocazia na┼úional─â a Principatului Monaco, gemenii Jacques ┼či Gabriella au ap─ârut din nou ├«n fa┼úa supu┼čilor de la balconul palatului princiar.