Gemenii Jacques și Gabriella de Monaco, vedetele podiumului Grand Prix-ului de Formula E

30 aprilie, 2024

Familia Princiară monegască a fost prezentă în tribune la noua competiție de mașini electrice.

Prințesa Gabriella și Prințul Jacques de Monaco, alături de părinții lor. FOTO: Profimedia
Prințesa Gabriella și Prințul Jacques de Monaco, alături de părinții lor. FOTO: Profimedia

Adorabilii gemeni princiari, Prințul moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco, care vor împlini în curând 10 ani, sunt atât de obișnuiți cu vuietul motoarelor turate, încât nici măcar nu mai sunt deranjați. Sâmbătă, copiii Prințului Albert de Monaco și ai Prințesei Charlène și-au însoțit părinții pentru a asista la cea de-a 7-a ediție a Monaco E-Prix, care face parte din campionatul mondial de Formula E, o competiție pentru mașini propulsate de motoare electrice. Pe podium, piloții, doi neozeelandezi și un belgian, au primit trofeele de la cuplul princiar: trofeul de învingător i-a revenit lui Mitch Evans, al doilea clasat, Nick Cassidy, a fost și el recompensat, la fel ca și flamandul Stoffel Vandoorne, care a ocupat locul al treilea.

Prințul moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella au fost în centrul atenției, alături de părinții lor pe podiumul de premiere. Gemenii au reprezentat Principatul cu stil: îmbrăcați amândoi în jachete perfecte, roz pentru ea și negru pentru el, jeanși și mocasini, Gabriella și Jacques și-au arătat și latura modernă, de inspirație rock, care se detașează complet de ținutele lor conservatoare obișnuite. 

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au fost foarte ocupați în luna aprilie: primăvara aduce primele competiții sportive ale sezonului și, având în vedere că Prințul Albert de Monaco este un sportiv pasionat, iar Prințesa Charlène este o fostă campioană la natație, familia este încântată să se afle în primul rând la ceremoniile de decernare a premiilor. Pe 14 aprilie, tenisul a fost cel care a reunit familia princiară monegască. Prințul moștenitor Jacques a asistat la finala Masters 1000 dintre grecul Stéfanos Tsitsipas și norvegianul Casper Ruud, fără sora sa. Băiețelul a fost cel care i-a prezentat cupa grecului, numărul 12 mondial, o premieră pentru viitorul prinț de Monaco!

Evenimentele sportive nu au niciun secret pentru Jacques și Gabriella, care au fost din nou prezenți pe 6 aprilie pentru o demonstrație de arte marțiale Paijeda. Alături de părinții lor, ei și-au arătat sprijinul pentru o campanie organizată de asociația Peace and Sport pentru a celebra Ziua internațională a sportului pentru dezvoltare și pace.

Iar peste câteva zile va avea loc Marele Premiu Istoric de la Monaco, cu două săptămâni înainte de Marele Premiu de Formula 1, care va avea loc în perioada 24-26 mai pe același circuit. Acesta va fi urmat de o reuniune internațională de înot și de un concurs de sărituri. Va călători familia regală la Paris pentru Jocurile Olimpice din această vară? Este foarte probabil ca, în timpul vacanței școlare, Jacques și Gabriella să se poată bucura de acest eveniment legendar sub soarele parizian.

FOTO: Profimedia, Palatul Princiar



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg