Genoveva Casanova, presupusa amantă a Regelui Frederick, afectată de oprobriul public

12 aprilie, 2024

După ce presupusa aventură a ei cu suveranul danez a fost dată în vileag, mondena de origine mexicană caută să stea cât mai retrasă.

În toamnă, Genoveva Casanova și Regele Frederick ar fi avut o aventură la Madrid. FOTO: Profimedia
În toamnă, Genoveva Casanova și Regele Frederick ar fi avut o aventură la Madrid. FOTO: Profimedia

Genoveva Casanova trebuie să fie foarte stresată de brusca atenție internațională ce i s-a acordat odată cu presupusa idilă trăită la Madrid alături de actualul monarh al Danemarcei, Regele Frederick. Și, deși cumva danezul ar trebui să îi mulțumească pentru faptul că i-a grăbit ascensiunea la tron, mama lui abdicând în favoarea sa pentru a muta atenția publică de la flirturile lui, Genoveva Casanova este cea care a încasat toată antipatia publică, ea fiind arătată cu degetul pretutindeni la Madrid și ajungând să fie chiar urâtă de către vecinii săi.

Acum, la câteva luni de când a ieșit atât de infam în lumina reflectoarelor, presupusa amantă a lui Frederic al Danemarcei încearcă din răsputeri să își păstreze mintea limpede. Încă îi este teamă să se întâlnească cu jurnaliștii și iese cât mai puțin posibil pe stradă. Ea nu iese din casă decât pentru strictul necesar: filmări pentru noul ei proiect televizat, „El Desafio” de la Antena 3 (post spaniol), pentru tratamentele de înfrumusețare și plimbări cu câinele.

Cumva, Genoveva Casanova a optat pentru o izolare maximă. Au dispărut după-amiezele de shopping și prânzurile la un restaurant de lux. Viața sa socială a fost redusă la minimum și își găsește liniștea în sânul familiei, petrecându-și ziua alături de copiii săi, ba chiar și lângă Cayetano, fostul său soț, care i-a devenit un umăr de sprijin în această perioadă dificilă.

De Paște, Casanova a petrecut câteva zile la Finca La Motilla, ferma din Carmona care îi aparține lui Cayetano. Acolo a avut timp să facă plajă și să mediteze. S-a bucurat de animalele sale de companie, de copiii și chiar a încercat tequila, după cum a postat pe Instagram.

Potrivit emisiunii "Y ahora Sonsoles", ea a fost văzută în urmă cu câteva zile într-un centru de medicină estetică, unde a făcut o gamă largă de tratamente corporale. Fostul model își completează îngrijirea estetică cu yoga.

FOTO: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg