Genţile purtate de Meghan Markle se vând în cateva minute! Care e brandul preferat al ducesei şi cum arată colecţia ei de accesorii?

8 septembrie, 2018
FotoJet (4) jpeg

Nu numai ţinutele soţiei Prinţului Harry sunt îndelung comentate şi mediatizate, ci şi accesoriile pe care le alege Ducesa de Sussex pentru a-şi pune în valoare outfit-urile. Mai ales dacă e vorba despre brandul ei preferat, care-şi epuizează stocurile în numai câteva minute de când Meghan Markle apare în public cu o astfel de poşetă.

Brandul de genţi preferat de Ducesă

11 minute. Atât a durat până când s-a vândut întregul stoc de gentuţe Strathberry, modelul purtat de fosta actriţă hollywoodiană în numeroase ocazii. Prima dată când s-a afişat, în spaţiul public, cu acest brand, Meghan a făcut furori!

Era în decembrie anul trecut, în Nottingham, când s-a prezentat în faţa publicului având la braţ nişte accesorii de mare preţ - iubitul ei de-atunci şi actualul ei soţ, Prinţul Harry, şi geanta midi Strathberry, în valoare de nu mai puţin decât 525 lire sterline. La acest preţ, au dispărut de pe piaţă în numai 11 minute, da? Nu e nicio exagerare, brandul cu pricina a emis - după fulminantele vânzări - un comunicat de presă în care s-a lăudat cu marea lor realizare. Aveau şi de ce!

Geanta lui Meghan s-a vândut ca pâinea caldă!

Acelaşi efect s-a petrecut şi la a doua ieşire publică a lui Meghan cu o asemenea poşetă. S-a întâmplat în luna februarie a acestui an, când Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry au mers împreună în Scoţia, iar ea a ales un model mai mic de la acelaşi brand. Gentuţa East/West Mini (combinată perfect cu paltonul Burberry şi pantalonii Veronica Beard) s-a vândut şi ea ca pâinea caldă, în ciuda preţului ei piperat, 425 de lire sterline.

Iar după asemenea vânzări, reprezentantul mărcii de accesorii susţine că lista doritorilor de genţi Strathberry a devenit de 1000 de persoane, după ce Meghan s-a autoproclamat, în mod neoficial, ambasadoarea brandului.

Lady like :)

A treia oară, Meghan a preferat o geantă Strathberry Midi Tote când a vizitat, alături de soţul ei, oraşul Dublin, în luna iulie, făcând o impresie de zile mari. Fosta actriţă hollywoodiană şi-a accesorizat, cu acea ocazie, ţinuta Givenchy cu o poşetă Strathberry maro, de mare efect.

Dar nu numai acest brand de poşete este preferat de Ducesă. Soţia Prinţului Harry îşi alege cu grijă accesoriile, acest lucru fiind vizibil la fiecare apariţie a ei la evenimente oficiale. Fie că e vorba despre un clutch finuţ sau o poşetă încăpătoare, purtată obligatoriu cu ţinută lejeră de zi, alegerile fashion ale uneia dintre cele mai mediatizate membre ale familiei regale britanice fac senzaţie. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, ci urmăriţi imaginile de mai jos - cu colecţia de poşete ale Ducesei de Sussex - pentru a vă convinge!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}