Gestul adorabil făcut de Regele Charles pentru o admiratoare regală. Monarhul pare din ce în ce mai bine

24 septembrie, 2024

Suveranul britanic are o latură minunată și o umanitate ieșită din comun. Am remarcat aceste atribute ale Maiestății Sale inclusiv în comportamentul său cu localnicii din Viscri, când a vizitat România.

Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg

Regele Charles a bucurat o admiratoare regală care împlinea 87 de ani. Monarhul însuși a mers la ea să o felicite, aflat la Ayrshire, pentru a sprijini activitatea Fundației Regelui.

Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (2) jpg

Momentul a fost distribuit pe conturile de socializare ale Dumfries House și ale Familiei Regale.

Este, pur și simplu, adorabil! Căci Charles al III-lea are un mod unic de a conecta cu oamenii și suveranul britanic pare din ce în ce mai bine, după ce a urmat o terapie împotriva cancerului cu care a fost diagnosticat la începutul anului.

Ca un adevărat ștrengar, Regele britanic, aflat pe tărâm scoțian, și-a făcut apariția cu un costum de zi impecabil, deschis la culoare, și ochelari de soare pentru a o felicita pe doamnă, o vârstnică iată ce a primit poate cel mai frumos și neașteptat cadou: felicitările Regelui!

Maiestatea Sa, în vârstă de 75 de ani, i-a spus lui Alice: „Multe felicitări”, înainte ca cei doi să-și strângă mâinile. Și judecând după răspunsul oarecum șocat, dar bucuros al lui Alice, întâlnirea lor neașteptată a fost un răsfăț absolut.

Echipa de social media a Regelui Charles a inclus o descriere în care se precizează: „Regele i-a oferit lui Alice Ryce „surpriza vieții ei” când s-au întâlnit întâmplător pe domeniul Dumfries House săptămâna trecută, când doamna tocmai ce împlinea 87 de ani. În timp ce se delecta cu o plimbare pe vasta proprietate deschisă publicului, Alice l-a întâlnit pe neașteptate pe Maiestatea Sa Regele, încântat să-i celebreze doamnei specialul moment de viață.”

În mod cert, ziua aceasta va rămâne pentru Alice una foarte specială. Regele Charles a achiziționat Dumfries House în 2007.

Monarhul s-a întâlnit cu oamenii pe proprietate după ce a discutat cu Unitatea scoțiană de reducere a violenței privind oportunitățile pentru tineret și după ce i-a ascultat pe reprezentanții organizațiilor caritabile care lucrează pe teren, la nivel local și în Regatul Unit, în Cumnock, Scoția. Dumfries House este sediul Fundației Regelui, o organizație de caritate fondată de Charles al III-la încă de când era Prinț de Wales, în 1990.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Printul Harry Printesa Diana jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918039 jpg
Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg