Gestul cu care Harry a încălcat protocolul regal. William şi Kate au făcut acelaşi lucru la un eveniment sportiv

26 septembrie, 2017
gettyimages 853713568 jpg jpeg

Prima apariţie oficială a Prinţului Harry cu Meghan Markle a stârnit valuri în mediul online.  Suprinşi împreună luni, la un meci de tenis din cadrul Invictus Games din Toronto, cei doi îndrăgostiţi s-au afişat fără inhibiţii, de mână şi cu zâmbetul pe buze.

image

Toţi s-au bucurat să-i vadă împreună şi fericiţi, însă gesturile tandre şi afecţiunea din public nu au fost văzute cu ochi buni de membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Harry a încălcat protocolul regal - a ţinut-o de mână pe Meghan, a sărutat-o pe cap şi chiar i-a spus ceva la ureche, ceea ce nu se cade pentru un comportament de prinţ, indiferent dacă relaţia se va transformă într-o căsătorie în viitorul apropiat.

Spre deosebire de Prinţul William şi soţia sa Kate, care au fostă văzuţi foarte rar apropiaţi la evenimentele publice, rebelul Harry şi-a arătat dragostea faţă de actriţa Meghan Markle, în timpul meciunul de tenis la care au participat împreună.

image

Mulţi spun că aceeastă ieşire este un demers premergător căsătoriei, căci altfel Harry nu ar fi îndrăznit să o scoată în public pe iubita sa şi să încalce protocolul regal. Cei din Familia Regală a Marii Britanii îşi afişează foarte rar afecţiunea în public la evenimentele oficiale, în special când cuplul nu este căsătorit. În ultimul deceniu, William şi Kate au fost văzuţi ţinându-se de mână doar de câteva ori, să nu mai vorbim de gesturi tandre care sunt aproape inexistente şi asta nu că nu s-ar iubi.

image

Din respect pentru simpatizanţii monarhiei şi în acord cu protocolul regal, cei doi se abţin de la gesturi tandre în public deoarece sunt prezenţi la evenimentele oficiale în scop de muncă şi nu ca un cuplu. Cu alte ocazii, Kate şi William au fost surprinşi de mână, ori îmbrăţisându-se - în 2012 au fost fotografiaţi într-o serie  de astfel de ipostaze, sărbătorind succesul echipei la Jocurile Olimpice de la Londra. Şi ei, la momentul acela, au fost criticaţi pentru gesturile tandre din public, chiar dacă se aflau la un eveniment sportiv. Desigur, Harry are 33 de ani şi este al şaselea în linia de succesiune la tron, prin urmare se simte mai puţin restrâns de protocolul regal.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}