Gestul cu care Harry a încălcat protocolul regal. William și Kate au făcut același lucru la un eveniment sportiv

Prima apariție oficială a Prințului Harry cu Meghan Markle a stârnit valuri în mediul online.  Suprinși împreună luni, la un meci de tenis din cadrul Invictus Games din Toronto, cei doi îndrăgostiți s-au afișat fără inhibiții, de mână și cu zâmbetul pe buze.

Toți s-au bucurat să-i vadă împreună și fericiți, însă gesturile tandre și afecțiunea din public nu au fost văzute cu ochi buni de membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Harry a încălcat protocolul regal – a ținut-o de mână pe Meghan, a sărutat-o pe cap și chiar i-a spus ceva la ureche, ceea ce nu se cade pentru un comportament de prinț, indiferent dacă relația se va transformă într-o căsătorie în viitorul apropiat.

Spre deosebire de Prințul William și soția sa Kate, care au fostă văzuți foarte rar apropiați la evenimentele publice, rebelul Harry și-a arătat dragostea față de actrița Meghan Markle, în timpul meciunul de tenis la care au participat împreună.

Mulți spun că aceeastă ieșire este un demers premergător căsătoriei, căci altfel Harry nu ar fi îndrăznit să o scoată în public pe iubita sa și să încalce protocolul regal. Cei din Familia Regală a Marii Britanii își afișează foarte rar afecțiunea în public la evenimentele oficiale, în special când cuplul nu este căsătorit. În ultimul deceniu, William și Kate au fost văzuți ținându-se de mână doar de câteva ori, să nu mai vorbim de gesturi tandre care sunt aproape inexistente și asta nu că nu s-ar iubi.

Din respect pentru simpatizanții monarhiei și în acord cu protocolul regal, cei doi se abțin de la gesturi tandre în public deoarece sunt prezenți la evenimentele oficiale în scop de muncă și nu ca un cuplu. Cu alte ocazii, Kate și William au fost surprinși de mână, ori îmbrățisându-se – în 2012 au fost fotografiați într-o serie  de astfel de ipostaze, sărbătorind succesul echipei la Jocurile Olimpice de la Londra. Și ei, la momentul acela, au fost criticați pentru gesturile tandre din public, chiar dacă se aflau la un eveniment sportiv. Desigur, Harry are 33 de ani și este al șaselea în linia de succesiune la tron, prin urmare se simte mai puțin restrâns de protocolul regal.

Foto: Getty Images, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA