Gestul făcut de Prințul Harry de fiecare dată când apare în public. Ce semnificație are mâna ținută în sacou?

Aproape de fiecare dată când apare în public și poartă sacou sau palton, Prințul Harry este surprins cu mâna poziționată la nivelul nasturilor hainei. Este o obișnuință sau acest gest are o semnificație aparte? Mai mult, chiar și la prima apariție alături de logodnica sa Meghan Markle a foast surprins în aceeași ipostază.

Acest gest a fost explicat de câțiva experiți în limbajul trupului. Conform lui Traci Brown, poziționarea mâinii la sacou înseamnă că Prințul Harry se simte incomod în anumite situații, iar gestul este bineînțeles unul inconștient: „Acesta este un obicei pe care îl vedem la Harry de multe ori  și este făcut tocmai pentru a se proteja – punând o bariera între el și fotografi. Zona stomacului este una foarte sensibilă, iar această mișcare îi oferă mai mult confort. Este un gest inconștient, așa că este puțin probabil să spună de ce îl face.”

„Este foarte greu să nu vrei să te protejezi atunci când mai mulți fotografi te urmăresc pe oriunde te duci! Nu există vreo diferență dacă își ține mâna în interiorul sau în afara sacoului”, a completat Traci Brown. În contrast cu Prințul Harry, logodnica sa Meghan Markle pare mult mai sigură pe ea în fața camerelor de luat vederi, de asemenea gestul făcut de ea, mângâind mâna lui Harry este unul de încurajare, „un gest de reasigurare”.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA