Gestul făcut de Prințul William și Kate Middleton într-o situație „disperată”! Bravo lor!

9 iunie, 2023

Prințul William și Prințesa Kate Middleton au făcut o donație incredibilă în spatele ușilor închise!

Kate si William getty jpg

Prințul William și Kate Middleton au arătat cât de generoși și grijulii sunt în momentul în care s-au oferit să plătească toate alimentele care au fost furate în mod neașteptat de la o bancă de alimente din Țara Galilor.

Banca de alimente St Thomas Church din Swansea a anunțat că "nu mai are alimente de distribuit" după ce a suferit o spargere devastatoare în weekend, însă Prințul William și Prințesa Kate Middleton au acționat rapid când au aflat vestea.

Pentru canalele de știri din Marea Țara Galilor, reverendul Steven Bunting a dezvăluit: „Prințul și Prințesa de Wales ne-au contactat mai devreme pentru a ne oferi dragostea și sprijinul lor", iar apoi a adăugat: „Ei ar dori să plătească mâncarea care a fost furată". Cuplul regal a vizitat pentru prima dată biserica în septembrie 2021, în primul lor angajament regal cu noile lor titluri, iar acum au luat din nou legătura pentru a salva situația după incidentul neplăcut.

Aceasta nu este singura bancă de alimente pe care Prințul William și Kate Middleton au vizitat-o de-a lungul anilor, ei au mai mers recent la Windsor Foodshare, în apropiere de casa lor din Berkshire. Cuplul s-a implicat în acțiunile de la centru. 

Totodată, ei i-au lăudat pe voluntarii de la Windsor Foodshare pentru munca "vitală" pe care o fac. Kate Middleton a și dezvăluit că și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, cunosc proiectul, deoarece este susținut și de școala pe care micuții o frecventează, e vorba de Lambrook.

„Un cuplu minunat. În mod clar au venit foarte bine informați, dar atât de dornici să se implice și să audă despre ceea ce facem. Kate a vrut să afle în special despre calitatea și cantitatea de mâncare.

A pus o mulțime de întrebări despre conservele de carne, care nu par atât de apetisante, dar, evident, nu putem servi carne proaspătă. Și a fost foarte impresionată de faptul că oferim unele alimente proaspete, cum ar fi fructe și legume și ouă”, a spus un voluntar, notează Hello Magazine

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg