Gestul făcut de Regele Charles în Kenya, care ar fi fost de neacceptat pentru regretata Regina Elisabeta

6 noiembrie, 2023

Regele Charles și RRegina Camilla au avut angajamente importante în timpul vizitei lor în Kenya. Experții spun că Charles se simte în largul său în mijlocul mulțimii și că preferă o abordare informală a muncii.

Regele Charles în Kenya (2) jpg

Regele Charles a adus ceva nou și proaspăt în rolul de monarh și este un șef de stat "mult mai puțin formal" decât răposata sa mamă, Regina Elisabeta, susține un istoric regal.

Regele Charles și Regina Camilla tocmai au încheiat un turneu regal de patru zile în Kenya, prima lor vizită într-o țară din Commonwealth de la preluarea tronului anul trecut. Observatorii regali au fost foarte atenți la modul în care cei doi și-au îndeplinit îndatoririle importante. Aceștia au observat cât de ușor Regele Charles "socializează cu o mulțime" și cum regina este interesată de angajamente care "ar putea să-i facă pe unii să se strâmbe", cum ar fi întâlnirea cu supraviețuitori ai abuzurilor sexuale.

Istoricul regal Marlene Koenig a declarat că monarhul își face treaba perfect și a lăudat-o pe Camilla pentru abordarea neînfricată a subiectelor dificile. Ea a declarat pentru Express.co.uk: „Charles este mult mai puțin formal decât mama sa. Dacă vă uitați la tipul de angajamente pe care regele și regina le desfășoară în Kenya, veți vedea angajamente mai informale. Charles a comandat mâncare indiană de la un truck de mâncare local".

Regele Charles s-a pregătit pentru acest rol cea mai mare parte a vieții sale și acum pare să se bucure de această funcție. „Știe cum să socializeze cu mulțimea și se pregătește pentru această slujbă de rege de zeci de ani.

Nu cred că regretata regină s-ar fi oprit la acel truck de mâncare. Prințul Philip ar fi putut să o facă, totuși". Regele Charles a ținut un discurs important în timpul vizitei sale în țara care a fost cândva o posesiune colonială. El a vorbit despre "actele de violență abominabile și nejustificabile" comise împotriva kenyenilor în acea perioadă.

Marlene Koenig a comentat despre discursul regelui: „Discursul său de la banchetul de stat ar fi fost verificat și sfătuit de guvern, cu privire la ceea ce putea și ce nu putea spune", a spus ea. „El trebuie să evite controversele. Implicațiile faptului că regele ar vorbi de unul singur ar contribui sau ar putea contribui la o criză constituțională."

Ea a spus că, atunci când era prinț de Wales, îi era mai ușor să vorbească despre nedreptățile colonialismului britanic, dar acum trebuie să fie atent la cuvintele pe care le folosește.

Istoricul regal a lăudat-o și pe Regina Camilla. Ea a spus: „Regina Camilla își asumă angajamente care sunt în concordanță cu propriile interese. Ea este de mult timp o susținătoare a victimelor abuzurilor sexuale și a continuat acest lucru în Kenya, întâlnindu-se cu victimele abuzurilor sexuale”.

Foto: Getty Images. 



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg