Gestul făcut de Regele Charles pentru medicii care l-au operat! S-a întâmplat la reședința monarhului

3 mai, 2024

Regele Charles le-a mulțumit într-un mod special medicilor care l-au operat pe el, dar și pe nora sa, Kate Middleton, în primăvara acestui an! La The London Clinic el a suferit o procedură de corecție pentru o afecțiune benignă a prostatei, iar Prințesa o operație abdominală.

king charles jpeg

Regele Charles și Regina Camilla au organizat o cină privată pentru personalul spitalului unde atât monarhul, cât și nora sa, Kate Middleton, au fost tratați recent. Evenimentul intim pentru personalul de la The London Clinic a avut loc la Clarence House din Londra, marți seara.

În cursul aceleiași zile, Regele Charles s-a întâlnit cu pacienți bolnavi de cancer, la revenirea sa la îndatoririle regale după diagnosticul și tratamentul primit. De asemenea, el a urmat propriul tratament înainte de a avea loc cina, spunând în timpul evenimentului din timpul zilei: „Trebuie să-mi fac și eu tratamentul în această după-amiază".

Cu toate acestea, Regele Charles a părut să fie bine dispus, el a petrecut minute bune la University College Hospital Macmillan Cancer Centre alături de loiala sa soție, vorbind cu specialiștii medicali și cu pacienții. Într-un moment emoționant, Regele Charles a ținut călduros de mână pacienții bolnavi de cancer, în timp ce își făcea timp să le asculte poveștile. În timpul unei conversații, Majestatea Sa a mărturisit că a fost "un pic șocat" când a primit propriul diagnostic de cancer.

Întrebat de un pacient cum se simte, Regele Charles a răspuns: „Sunt bine, mulțumesc foarte mult". Apariția de marți a monarhului este prima dintr-o serie de angajamente publice pe care Majestatea Sa le va întreprinde în săptămânile următoare, după ce s-a aflat că tratamentul său împotriva cancerului e eficient.

Cum a anunțat Regele Charles că suferă de cancer?

Regele Charles a dezvăluit pe 5 februarie că a fost diagnosticat cu o formă de cancer. O declarație a Palatului Buckingham a anunțat: „În timpul recentei proceduri de corecție pentru o afecțiune benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer.

"Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle față de public. În toată această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei."

Declarația a continuat: "Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital."

Monarhul a fost și continuă să fie tratat la The London Clinic, acolo unde a fost operată și Kate Middleton. Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală în ianuarie, iar mai târziu a anunțat că suferă de cancer. Pentru moment, ea s-a retras din viața publică. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg